• 瀏覽: 2,439
  • 回覆: 20
呆灣警察醜聞傳不絕
一係就貪污
一係就性侵
甚至乎販毒
香港曱甴你哋會唔會失望呀
呢啲叫做民主自由?

記者楊金城/台南報導〕台南市佳里警分局1名45歲派出所警員驚傳被控性侵未成年少女疑雲,這名警員平時服勤表現普通,是分局列管風紀有疑慮的對象,分局在接獲社工員通報後,主動報台南地檢署偵辦自己人,昨天(24日)發動搜索、拘提該警員,涉案警被諭令20萬元交保後,佳里分局連夜召開考績會,今天凌晨決議將涉案警記一大過並調離職務,等待後續調查。
佳里警分局這名涉案警員,在6月間受理1位單親媽媽在網路購物被詐騙案件,在2次造訪單親媽媽住處,認識單親媽媽及未滿14歲女兒。
學校社工員後來發現被害人在校行為有異,經了解後發現事情不單純,趕緊通報佳里分局。
分局主動展開調查,並報請台南地檢署偵辦。被害人指控單親家庭經濟狀況不好,涉案警利用辦案查訪時,趁媽媽不在,與女兒共處一室,女兒向員警求助借錢,涉案警疑對少女有不軌舉動。
佳里分局昨天聲請搜索票和拘票後,對休假中的涉案警發動偵辦,逮捕涉案警並移送南檢複訊,涉案警一概否認性侵疑雲,訊後被諭令20萬元交保。
https://news.discuss.com.hk/post.php?action=newthread&fid=754&extra=page=1&tr_des=1

附件

Screen Shot 2021-01-08 at 1.52.06 PM.png(486.97 KB)

Screen Shot 2021-01-08 at 1.52.06 PM.png

DQ皇CY689票就是帥
引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-8 01:57 PM 發表
呆灣警察醜聞傳不絕
一係就貪污
一係就性侵
甚至乎販毒
呢啲叫做民主自由?

記者楊金城/台南報導〕台南市佳里警分局1名45歲派出所警員驚傳被控性侵未成年少女疑雲,這名警員平時服勤表現普通,是分局列管風紀有疑慮的對象,分局 ...
台灣真係 好兒戲
性侵調職保釋就算

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-8 01:57 PM 發表
呆灣警察醜聞傳不絕
一係就貪污
一係就性侵
甚至乎販毒
呢啲叫做民主自由?

記者楊金城/台南報導〕台南市佳里警分局1名45歲派出所警員驚傳被控性侵未成年少女疑雲,這名警員平時服勤表現普通,是分局列管風紀有疑慮的對象,分局 ...
呆灣真搞笑淫警性侵未成年少女,可以玩保釋記大過調職...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-8 08:56 PM 發表

呆灣真搞笑淫警性侵未成年少女,可以玩保釋記大過調職...
唔使罰 呆灣呢個社會點會有進步

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-1-8 10:11 PM 發表

唔使罰 呆灣呢個社會點會有進步
呆灣貪警淫警何其多...

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 8-1-2021 02:23 PM 發表

台灣真係 好兒戲
性侵調職保釋就算
仲要係台灣警察,知法犯法令人費解

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-8 11:43 PM 發表

仲要係台灣警察,知法犯法令人費解
台灣人 貪污風犯案唔算得係乜呀 有錢就係第一

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-9 09:29 AM 發表

台灣人 貪污風犯案唔算得係乜呀 有錢就係第一
唔怪得知台灣越來越退步

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-9 10:33 AM 發表

唔怪得知台灣越來越退步
警察性侵原來唔使處罰
another  same case

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-9 11:06 AM 發表

警察性侵原來唔使處罰
another  same case
真兒戲~
讀書咩記大過...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-9 03:11 PM 發表

真兒戲~
讀書咩記大過...
呆灣鬼地方

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-1-9 07:45 PM 發表

呆灣鬼地方
但曱甴同自由西嚮往

調職...如果條友係與綠蛆有好關係的...會調往掃黃組 ..

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-10 05:10 AM 發表
調職...如果條友係與綠蛆有好關係的...會調往掃黃組 ..
掃黃組睇
怕 所有嘅雞雞
都變咗自由西
免費性侵

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-10 05:10 AM 發表
繼續揾好野食...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]