• 瀏覽: 3,975
  • 回覆: 24
+2
引用:
原帖由 hoishui 於 2021-1-8 12:40 PM 發表
香港班垃圾民主政棍不發一言
牽涉到美國啲衰嘢 ,就集體沉默!自我檢查! 好有默契! 笑L到標眼淚

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-1-9 02:29 AM 發表
香港黃屍仆街生在福中不知福,仲口口聲聲黑警前黑警後.... 做人是非顛倒恩將仇報一樣會有報應㗎,時間問題啫。
依家一隻一隻還緊!包括呢個討論區嘅曱甴!

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-1-9 06:54 AM 發表

真係dun侵侵唔抵
明明只係學香港曱甴行為
過去所有西方社會都話追求民主普世價值個個讚
點解而家啲結果都話暴行呢
只係喺佢個國家就係暴行啦! 香港曱甴咁蠢!邊度睇得出㗎!

美式民主就如信耶教,只要信,不要問,信者得救

引用:
原帖由 願榮光歸於美國 於 2021-1-9 08:03 AM 發表
反對美國黑警濫捕濫殺,願榮光歸於美國
74million+1 美人表示支持光復老美。

multi-boot sys. 雙重系統

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-8 09:16 AM 發表
堅拒承認輸了大選的美國總統特朗普,鼓動支持者衝擊國會,圖阻撓選舉人投票的確認程序,搞出「大頭佛」,大批示威者衝入國會,大肆破壞,觸發警民衝突,槍聲響起,有女示威者中彈身亡,還有三人不知何故斃命,民主共和兩黨齊聲譴責示威者是暴徒,有議員斥特朗普煽動政變,有人擬發起罷免總統行動。美國號稱民主大國,發生如此鬧劇,對朝野曾經讚頌香港示威者衝擊立法會,現在終於針拮到肉,應知痛,也把美國政客「識得話人,唔識話 ...
🐶賊會反醒禾切乜都唔信吖

老美國呢次一鋪清袋, 柒出國際

引用:
原帖由 rosemary1216 於 2021-1-9 02:29 AM 發表
香港黃屍仆街生在福中不知福,仲口口聲聲黑警前黑警後.... 做人是非顛倒恩將仇報一樣會有報應㗎,時間問題啫。
黃撚成日大叫死全家...
好快有報應

引用:
原帖由 煩Q死 於 2021-1-11 06:41 PM 發表

🐶賊會反醒禾切乜都唔信吖
港蛙真係會沉迷信老美一世, 仍在努力美化黑暴曱甴的所作所為, 在努力抺黑中央........
妄圖用白色洗腦手段荼毒下一代
https://www.youtube.com/watch?v=LEVgISJFQGY&feature=youtu.be&ab_channel=杏壇放送學院HangTenCollage

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]