• 瀏覽: 3,993
  • 回覆: 40
+2
幾分鐘攻下白宮,

引用:
原帖由 Anunnaki 於 2021-1-8 10:44 AM 發表
美國的確可以為所欲為,因為,美國的法官是正常的。

而香島,所有暴徒乃至顛覆國家者,都有髮廊為其充當保護傘,明白了嗎?
仲有佢可以有特赦權,
全世界都冇佢乎。

引用:
原帖由 希夷 於 2021-1-8 11:04 AM 發表

仲有佢可以有特赦權,
全世界都冇佢乎。
佢已經諗定點樣特赦自己啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-8 06:53 AM 發表
美國國會1月6日被總統特朗普(Donald Trump)支持者闖入,釀成4人喪生。即將成為新一任總統的拜登(Joe Biden)7日批評,特朗普執政四年間,美國的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210108/424087031145041920567428.jpeg/CIRIN4fAuBRv02jrSPER1W6f3BLzBxEOVMHtz1TB7c8?v=w1280r16_9
話你地美國警察雙重標準?咁又有無話你地個議長佩洛西一樣係雙重標準呀。
根本你地美國政府個個都係雙重標準啦,又傲慢又偏見,現在只係俾特朗普將你地嘅虛偽一次過表露晒出嚟啫。
拜登你自己咪一樣係咁,仲夠膽講人地,西方白人嘅虛偽,真係天下無敵。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-8 11:41 AM 發表

話你地美國警察雙重標準?咁又有無話你地個議長佩洛西一樣係雙重標準呀。
根本你地美國政府個個都係雙重標準啦,又傲慢又偏見,現在只係俾特朗普將你地嘅虛偽一次過表露晒出嚟啫。
拜登你自己咪一樣係咁,仲夠膽講人地,西方白人嘅虛偽,真係天下無敵。
美國佬虛偽已經唔係第一日發生嘅事啦

引用:
原帖由 希夷 於 2021-1-8 11:04 AM 發表

仲有佢可以有特赦權,
全世界都冇佢乎。
一定要罷免呢個狂人,這12天傻侵按核子彈就大獲啦!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-8 06:53 AM 發表
美國國會1月6日被總統特朗普(Donald Trump)支持者闖入,釀成4人喪生。即將成為新一任總統的拜登(Joe Biden)7日批評,特朗普執政四年間,美國的

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210108/424087031145041920567428.jpeg/CIRIN4fAuBRv02jrSPER1W6f3BLzBxEOVMHtz1TB7c8?v=w1280r16_9

真係dun侵侵唔抵
明明只係學香港曱甴行為
過去所有西方社會都話追求民主普世價值個個讚
點解而家啲結果都話暴行呢

引用:
原帖由 wk221ab 於 2021-1-9 06:46 AM 發表

真係dun侵侵唔抵
明明只係學香港曱甴行為
過去所有西方社會都話追求民主普世價值個個讚
點解而家啲結果都話暴行呢
呢啲咪就係最強回力鏢

哎唷,咁五大訴求駛唔駛再改下😂

用老美國安法最高刑罰來嚴懲破產狗特朗普

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]