• 瀏覽: 35,517
  • 回覆: 428
  • 追帖: 1
+14
香港政府向多間藥廠採購新冠疫苗,當中包括中國科興生物(Sinovac)研發的疫苗(簡稱「科興疫苗」)。巴西聖保羅(Sao Paulo)政府1月7日證實,科

差不多啦,始終安全過mdna那些有基因改做技術

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/571655/巴西聖保羅政府-中國科興疫苗在當地後期測試有效率為78

睇清楚係三期既後期喎, 唔係其他既中期

巴西聖保羅州衛生部長:巴西將在2月15日前獲得3500萬劑科興的新冠疫苗。

引用:
原帖由 hkfc002 於 2021-1-8 12:45 AM 發表
睇清楚係三期既後期喎, 唔係其他既中期
幾多期都好, 有得揀我一定要中國疫苗而唔做歐美嘅白老鼠.

引用:
原帖由 加燦 於 2021-1-8 12:58 AM 發表

幾多期都好, 有得揀我一定要中國疫苗而唔做歐美嘅白老鼠.
安全第一,打完死左, 癱咗,有乜野用

引用:
原帖由 hkfc002 於 2021-1-8 01:02 AM 發表

安全第一,打完死左, 癱咗,有乜野用
在下堂家姐當年南非工作/定居,
就係必須打疫苗入境,
副作用係精神病(估計疫苗影響腦神經),
失去工作能力(本來年薪過百萬)
至今廿年仍未康復
至今在下全家族一聽疫苗怕怕....

西方疫苗唔可靠

只會接種國產滅活疫苗
不會做歐美葯廠白老鼠!

78%效用可接受, 32%靠自己免疫系統.

100%但副作用多又嚴重, 仲大鑊.

黃種人以外並冇人類,100%相信中國人真正人類之科學力量正能量! 完全鄙視西方死鬼白皮豬畜牲偷取我哋人類之技術加上混合大量邪術制造之冚家鏟含L毒液疫,絕對打L死人冇命賠呀屌!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-8 02:43 AM 發表

78%免中招,100%避免中,重症, 用傳統疫苗科技,唔怪得中東酋長同日本富豪要打國產。

安全第一

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-8 02:43 AM 發表

78 + 22 = 100

收到

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]