• 瀏覽: 4,260
  • 回覆: 56
+2
引用:
原帖由 flopman 於 2021-1-7 09:39 PM 發表

平生吾作規心事, 半夜敲門也吾驚...做人如果光明呂樂, 點解吾敢比號碼?~

引用:
原帖由 flopman 於 2021-1-7 09:39 PM 發表

平生吾作規心事, 半夜敲門也吾驚...做人如果光明呂樂, 點解吾敢比號碼?~
即係12門逃既屋企人個個都身有屎啦 , 一於拉晒班人逐個查下佢地先

呢個官如果係美國,實比美國警察....

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-7 09:30 PM 發表
難得呢條狗官重有面問;。
唔係連法官連執法者都保護唔到,點解會有呢種情況出現呢?
狗官即係狗官,
3個口
狗官開工都無冧把,點知佢係咪假扮?

12瞞徒的所謂家屬都好似恐怖分子咁,遮到冚

引用:
原帖由 斯人的黃昏 於 2021-1-7 08:04 PM 發表
【on.cc東網專訊】2019年9月8日晚港島區多處有警民衝突,當晚一名27歲男教師涉嫌在港鐵銅鑼灣站外襲警被捕。他否認一項襲擊在正當執行職務之警務人員罪,案件今(7日)在東區法院開審。兩名作供警員均不能在呈堂錄影片段中認出同僚,裁判官鄧少雄見狀便稱:「梗係啦都

無冧巴,梗係認唔到啦」。控罪指,被告陳睿懿於2019年9月8日,在港鐵銅鑼灣站F1出口外襲擊在正當執行職務的警員趙金。
警長林榕南供 ...
叫隻9官睇吓美國新聞,美國啲防暴警察一樣無number!乜有number就等於會認得,有number只係個警員記得個number咋!

引用:
原帖由 火控雷達 於 2021-1-7 09:19 PM 發表
認人要有number先認到?
個賊額頭唔通印咗身份證冧巴。

引用:
原帖由 斯人的黃昏 於 7-1-2021 08:04 PM 發表
【on.cc東網專訊】2019年9月8日晚港島區多處有警民衝突,當晚一名27歲男教師涉嫌在港鐵銅鑼灣站外襲警被捕。他否認一項襲擊在正當執行職務之警務人員罪,案件今(7日)在東區法院開審。兩名作供警員均不能在呈堂錄影片段中認出同僚,裁判官鄧少雄見狀便稱:「梗係啦都

無冧巴,梗係認唔到啦」。控罪指,被告陳睿懿於2019年9月8日,在港鐵銅鑼灣站F1出口外襲擊在正當執行職務的警員趙金。
警長林榕南供 ...
d犯有無冧巴?
係咪所有犯都無罪釋放?

引用:

法官都冇冧巴我都認吾到

引用:
原帖由 斯人的黃昏 於 2021-1-7 08:04 PM 發表

警長林榕南供 ...
你身度冇冧巴,咁你老豆老母點認你?

引用:

警長林榕南供 ...
閣下是否有個「7」字鑿左喺額頭?

引用:

警長林榕南供 ...
如果認為對方唔係警員,咁點解要轉身逃走?

引用:
原帖由 team123456 於 2021-1-7 09:49 PM 發表

和平示威點解咁多仆街黃甴要由頭笠到落腳?
😂😂👍👍岩阿

狗官姐係狗官😙

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]