• 瀏覽: 2,526
  • 回覆: 47
+10
美國疾病控制及預防中心(CDC)周三(6日)表示,已接種藥廠輝瑞及BioNTech研發的新冠疫苗的近190萬人中,有21

英美肺炎疫苗好

英美肺炎疫苗副作用好危險

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210107/bkn-20210107183017118-0107_00992_001.html

引用:
原帖由 1000day 於 2021-1-7 07:05 PM 發表
美國疾病控制及預防中心(CDC)周三(6日)表示,已接種藥廠輝瑞及BioNTech研發的新冠疫苗的近190萬人中,有21

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210107/photo/bkn-20210107183017118-0107_00992_001_01b.jpg?20210107184547英美肺炎疫苗好

英 ...
咁d美國人會揀moderna,銷售破15億支不是夢

凡是西人的
黃絲漢奸走狗都讚好
凡是中國的
黃絲漢奸走狗都抹黑

引用:
原帖由 36H 於 2021-1-7 07:09 PM 發表
凡是西人的
黃絲漢奸走狗都讚好
凡是中國的
黃絲漢奸走狗都抹黑
但是最仆街是黃絲美狗卻是沒骨氣的癩皮狗,
口中添美,但一定不敢以身試藥,打美國轉基因疫苗。
要和我們搶國產滅活疫苗 ,

我只係想知道
而家疫苗出黎既副作用
有無列過出黎

外國最新的疫苗技術會改變基因,令人類基因突變,以後可能會生癌或者生弱智低能畸形BB

10 倍會唔會高左D

恐怖  

BNT 本來 副作用就大啊 
不意外 

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-31 02:11 AM 發表
都係科興好
全球大數據
BNT 死亡率是 科興的 40多倍
當然是科興 好啊  

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-3-31 02:22 AM 發表

我311打第一針科興到依家都冇事,下個月9號打第二針啦
畢竟科興海外接種 也超1億 了
沒問題的

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-7 07:40 PM 發表
我只係想知道
而家疫苗出黎既副作用
有無列過出黎
有, 疫苗登記網站有清楚例出

唔怪得港府借啲意停,原來傷害要10倍奉還

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]