• 瀏覽: 1,246
  • 回覆: 17
+2
唔好話白宮高官跳船,連香土川粉都轉晒呔。

美國大選結果塵埃落定,美國國會當地周三(6日)下午舉行特別聯席會議,認證總統選舉人團投票結果。有支持美國總統特朗普的示威者不滿美國大選結果,其後更闖入美國國會。美媒報道,美國第一夫人幕僚長格里沙姆(S

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2846416?r=mcsdfb2&fbclid=IwAR0luVeXWT9ZqAs9q35YSaN2ImfUhzg-DDHImAzhx7fHHuUd0JFFXQbpRVw

好似話白宮發言人都跳船. 第日個記者會都唔識點兜

正常呀,仲唔走等比人打咩

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-7 05:53 PM 發表
巷戰二個禮拜~左派匿屋內2星期應對?
應該學香港黑暴,玩足大半年

時間差不多了

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 7-1-2021 05:45 PM 發表
唔好話白宮高官跳船,連香土川粉都轉晒呔。

美國大選結果塵埃落定,美國國會當地周三(6日)下午舉行特別聯席會議,認證總統選舉人團投票結果。有支持美國總統特朗普的示威者不滿美國大選結果,其後更闖入美國國會。美媒報道,美國第一夫人幕僚長格里沙姆(S

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2845000/2846416/070121_jump2_1024.jpg
蓬佩奧永遠傍在侵侵身邊,與佢同行

依家先嚟跳, 遲唔遲啲呀?

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-7 06:27 PM 發表
依家先嚟跳, 遲唔遲啲呀?
呢D叫堅持糧支到最後一刻。。。

You jump, I jump.
Let’s jump together

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-7 05:53 PM 發表
巷戰二個禮拜~左派匿屋內2星期應對?
白卡哥

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-7 05:49 PM 發表
到州份宣布獨立呢1拍
分隔開佢地成小部分
你咁支持侵仲唔去帝國幫手?

引用:
原帖由 afternoon 於 2021-1-7 05:55 PM 發表

應該學香港黑暴,玩足大半年
老美係輸出革命推手, 根本清楚晒要做咩先可以解決, 今次就係示範...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]