• 瀏覽: 12,668
  • 回覆: 22
佢點死同有冇暴動有咩關係???
咁有暴動又點, 判佢條屍坐監咩on 9

屈唔到係差佬直/間接害佢就開始9up

又冇車泊果度.........有人攪事之後佢先出去現場

叫冇參與

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2021-1-7 03:08 PM 發表
用人準備放煙花
去食花生唔出奇
咁同打風先出海滑浪19樣la............
死, 係底能死+自己攞黎, 冇人可憐lor

引用:
原帖由 judylam651 於 2021-1-7 03:25 PM 發表

9官衹係提佢在停車場徘徊..已經有心淡化事實誤導陪審員...
如果某個陪審員追問,即係呢個陪審員係過度猜測..

呢個官之前小小片段即刻煞有介事點點點,而家冇料到咪唯有故技重施..
根本就係一條冇料扮4條, 白痴9官la

佢之前重扮能晒勁咁, 話自己翻睇到關鍵影像/片段架
柒9晒, 唔提+冇9件事啦

1般擺酒就8點食到10點...........
周又冇車泊果度.........11散席+攪緊野先出門

但冇參與

引用:
原帖由 ntworks 於 2021-1-7 03:42 PM 發表

法庭判例,不在現場不算參與。那怕你做遙距指揮定睇水。
佢死埋係現場la

引用:
原帖由 vanga 於 2021-1-7 03:48 PM 發表

其實法官越 9 UP, 最後只會曱甴父母越痛苦

玩parkour死, 保險都唔賠啦人財2失呀

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 04:25 PM 發表

重點係個官咁講,擺到明話佢既死唔關警察事,咁點9官法?
2樣野啦
曱甴認為佢路過, 又認為係黑警掟佢落樓

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 04:35 PM 發表

點兩樣野法?個官講明佢無參與暴動喎,即係話個度唔係暴動現場,咁點解無端端會有警察?再者就算有警察,佢都唔係參與暴動,點證明佢係黃絲?佢分分鐘可以係藍畿喎!
而我留言既重點只係指出個官既言論,點解會係9官?到底發生乜事?
果度點唔係呀暴動現場ar
佢老豆講佢11點左右接電話出街.............咁果度11點開始左攪事未???

佢係咪有車泊果度??

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 04:40 PM 發表
如果你係黃既,我明呀,你一定唔會理法官講乜,堅持話周生有參與暴動,咁警察殺佢先合情合理,但如果你係藍既,我完全唔知你諗乜?
算啦你
搵凌晨上門通知周父條友出黎講lor

佢實知咩事

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 04:48 PM 發表

搵佢講乜?警察都搵唔到佢,點搵?睇返呢單野,連登個邊都收晒皮,無人講,大家都知係笑料,依家連個官都話佢無參與暴動,即係唔係乜野黃絲口中既義士啦,我都講左,我留言只係想問個官咁講,到底有乜問題?
點搵???
知道周既地址+凌晨親自搵上門咁有心..........周父應該認識tim la

有d野, 唔想搵姐

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 04:58 PM 發表

成單野同盲眼女一樣,擺明係笑料,不過只要同示威拉到關係,即係好似之前係金鐘自殺個位,一樣變義士,但今次個官都講話佢無參與暴動,即係連變義士既機會都無,所以應該係黃絲鬧佢9官
柒9左, 改口
咁上門通知條友, 係咪唔知邊位+冇可能搵到呀

最好笑係比朋友害死又唔出黎講.........死不冥目啦

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 05:03 PM 發表

你講乜9呀?天才?點7法,我都想知,警察都搵唔到條友,你咁勁,你搵佢出黎啦,真係on9無極限
咪話佢老豆識lor
唔能識既, 點解凌晨上門???
點上到樓???

唔識既凌晨拍門報警tim la
想屈差佬當然唔爆佢出黎啦

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 05:08 PM 發表

佢老竇識?真係on9無極限,你d fd知你住邊,代唔代表佢識你老竇?咁係咪你所有fd,你老竇都識?
笑能爆, 唔熟既, 咁做咩要上門通知???
現場打999咪得lor

佢老豆唔識既, 做咩要信佢呀on 9

引用:
原帖由 gylau 於 2021-1-7 05:14 PM 發表

下,點解要上門通知?個條友識周生,知佢住邊,上門通知佢家人,請問有何問題?而佢老竇信唔信既問題?一個普通人遇到咁既事,咪先打電話搵仔,搵唔到,再落樓下睇,請問要幾大成本?
佢老豆唔7識既, 凌晨上門當然就好大問題啦............
佢屋企冇電話??? 知地址唔知電話???

d屎忽鬼怕電話有記錄先上門啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]