• 瀏覽: 11,983
  • 回覆: 149
+16
 菜英文呢次大鑊了, 係人都知你押重注買當奴侵

支持示威者翻轉美國

菜慈禧派出一個代表

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-7 14:27 發表

其實,我只係覺得美國咁大件事,蘋果完全無新聞,實在靈異
轉貼狗唔識英文

唔知大妓院點報導呢單野。正常美國人好反感呢件事,法輪功就算而家割蓆都可能太遲,好多美國主流媒體都開始注意法輪傳媒。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-7 02:29 PM 發表
48小時內被攻入摌平 估計
唔使再講啦⋯
係呀!仲發生WW3 主戰場係連登 打飛機抖射得遠
其間表演項目 顏射 口爆

引用:
原帖由 iusenote 於 2021-1-7 14:33 發表
中國及北韓相信係世上國民滿意度最高嘅地方,從來都見唔到聽唔到呢類反對政府嘅聲音及畫面💪
當然我們不滿意現狀況,但都不應以黑暴手段爭取改變,除非有勇氣革命,我本人反對革命的! 因看到無論,中國與香港在2019年6月被一班和理非與黑暴破壞前,有不足,但遠比破壞後好!

那班沒有勇氣革命,又要扮英雄,騙年輕人去衝,有事第一個走先最賤格!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-7 02:20 PM 發表
美國國會周三(1/6)進行認證民主黨候選人拜登當選總統的程序,大批川普支持者湧入華府示威表示反對,在激進川粉衝進國會引發暴亂之際,街頭還有許多川粉逗留。在CNN播出的街頭示威畫面中,驚見青天白日滿地紅的中華民國國旗。 影片畫面可見,一名戴著口罩的亞裔婦女手持美國國旗與中華民國...

https://tw.appledaily.com/resizer/U5lCyKLKnVx6iBC_G500p4ZduR4=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/01-07-2021/t_bebfd42a31864575b86d2defeeb3919b_name_99.png
係囉…唔撚見晒啲咩撚轉貼員🤣🤣🤣

影片畫面可見,一名戴著口罩的亞裔婦女手持中華民國...

果個咁亞裔婦女似係菜蠅蚊隻肥豬!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-7 02:27 PM 發表

其實,我只係覺得美國咁大件事,蘋果完全無新聞,實在靈異
真?
美國係第一大國,國會係第一大事喎。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-7 02:20 PM 發表
美國國會周三(1/6)進行認證民主黨候選人拜登當選總統的程序,大批川普支持者湧入華府示威表示反對,在激進川粉衝進國會引發暴亂之際,街頭還有許多川粉逗留。在CNN播出的街頭示威畫面中,驚見青天白日滿地紅的中華民國國旗。 影片畫面可見,一名戴著口罩的亞裔婦女手持美國國旗與中華民國...

https://tw.appledaily.com/resizer/U5lCyKLKnVx6iBC_G500p4ZduR4=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/01-07-2021/t_bebfd42a31864575b86d2defeeb3919b_name_99.png
自作自受。

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 7/1/2021 02:20 PM 發表

講台灣 其實都幾柒
諗住給川普貿易著數點之佢選輸左
拜登上台 著數收唔番 人地拜登又唔會多謝你 -.-" 唉

台灣人真係支持川普

引用:
原帖由 令狐椒 於 2021-1-7 02:33 PM 發表
拜山遲啲會收拾蔡豬頭.
菜頭婆姿

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]