• 瀏覽: 868
  • 回覆: 9
黑暴唔係話比個 更好將來 香港人咩? 就係爭取了 國安法? 究竟係 人蠢 定乜嘢?

根本係死路, 重搞 攬炒十式?  最多比你 同歸於盡, 美好嘅香港將來 就係咁?

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 01:37 PM 發表
黑暴唔係話比個 更好將來 香港人咩? 就係爭取了 國安法? 究竟係 人蠢 定乜嘢?

根本係死路, 重搞 攬炒十式?  最多比你 同歸於盡, 美好嘅香港將來 就係咁?
又唔係呀,黑暴的確比咗個更好嘅將來香港人呀,成功爭取港區國安法之後,首先就係歐美各國在香港嘅情報人員,其實即係間諜,顏色革命嘅搞手,都全部撤離晒香港。亦因為有國安法,外國黑金就再難以支援到香港班動亂份子。再者,香港班反對派亦一一落馬,走佬嘅走佬,退出政治舞台嘅退出,DQ嘅又DQ,你話唔係好好咩?
雖然外國又話制裁又話乜咁,但呢啲都係一種資態啫,過幾年咪又會回復正常,尤其今天中國已經唔係以前咁任人魚肉啦。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-7 02:28 PM 發表

又唔係呀,黑暴的確比咗個更好嘅將來香港人呀,成功爭取港區國安法之後,首先就係歐美各國在香港嘅情報人員,其實即係間諜,顏色革命嘅搞手,都全部撤離晒香港。亦因為有國安法,外國黑金就再難以支援到香港班動亂份子。再者,香港班反對派亦一一落馬,走佬嘅走佬,退出政治舞台嘅退出,DQ嘅又DQ,你話唔係好好咩?
雖然外國又話制裁又話乜咁,但呢啲都係一種資態啫,過幾年咪又會回復正常,尤其今天中國已經唔係以前咁 ...
之前冇國安法,生活一樣好

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 02:35 PM 發表

但就有好多人為反而反,仲要係喺香港搞破壞喎,如果真係生活一樣好,佢地就唔會又玩佔中,又玩港獨啦。

敢問全世界邊個國家冇國安法

有冇諗過背後係反間計

扮黑暴騎劫全香港
你睇連登到而家都冇事

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 02:35 PM 發表

你好,我也好,大家都好,才是能恆久的好。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-1-7 04:54 PM 發表

你好,我也好,大家都好,才是能恆久的好。
小黃人 唔係要 攬炒 咩? 重有 攬炒十式 毀滅香港! 佢哋真係想好咩?

引用:

沒有國安法,不就導致2019年的漢奸大暴動囉?
這是必然會發生的。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]