• 瀏覽: 674
  • 回覆: 12
本主題由 motivation 於 2021-1-7 11:20 AM 關閉
香港黑暴無視法律的示威手法疑「倒吹」美國!美國國會周三(6日)下午舉行特別聯席會議,本欲認證美國總統大選的選舉人團投票結

美國佬呢種係唔係一道美麗的風景線呀?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210107/bkn-20210107103900580-0107_00822_001.html

熱賣及精選
哈哈, 真係報應, 估唔到來得咁快

回覆 引用 TOP

遍地開花

回覆 引用 TOP

善惡到頭終有報,下一個到台狗蔡

引用:
原帖由 曹三豐 於 2021-1-7 11:10 AM 發表

善惡到頭終有報,下一個到台狗蔡
支持老尾"和平示威者". 吾好停呀! 好戲連場. 已經買定好多花生.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shit1697 於 2021-1-7 11:05 AM 發表

香港黑暴無視法律的示威手法疑「倒吹」美國!美國國會周三(6日)下午舉行特別聯席會議,本欲認證美國總統大選的選舉人團投票結

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210107/photo/bkn-20210107103900580-0107_00822_001_01b.jpg?20210107105543

美國佬呢種係唔係一道美麗的風景線呀?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210107/bkn-20210107103900580-0107_00822_001.html
港暴和美暴嘅相同點都系西方腦殘嘅皿煮資油之下,唔同點系,港暴者系反國家,警察太善良。美暴只系支持唔同嘅人而非反對國家,美警真敢開槍。

引用:
時事評論員陳雲生對於美國國會國會爆發衝突的場面尤其有同感,他表示,情節與香港前年的反修例示威者闖入立法會大樓破壞情況相類似,包括在大樓外衝破警方防線,闖入大樓內破壞、議長座位被佔領等行爲。認爲有可能是當年本港發生的暴亂行爲,被全世界直播,美國人從而可參考及掌握暴亂的新方法,形容是「黑暴倒吹」。
香港無野叻,將啲仆街野輸出全球就最叻

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

國際戰線要教美國手足遍地開花,傘陣,磚陣

我一直都信世界真係有報應,唔洗講美國,你睇下香港班曱甴
逃亡,坐監,送中,仆街 應有盡有,呢D咪報應囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 疲憊t壹顆 於 2021-1-7 11:13 AM 發表

港暴和美暴嘅相同點都系西方腦殘嘅皿煮資油之下,唔同點系,港暴者系反國家,警察太善良。美暴只系支持唔同嘅人而非反對國家,美警真敢開槍。
無錯, 美暴未去到反國家已經被射殺, 如果真係反美, 仲唔出坦克將佢地打成灰?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2021-1-7 11:14 AM 發表

國際戰線要教美國手足遍地開花,傘陣,磚陣
睇連登班曱甴,唔當中槍者係手足,係咁撐開槍喎

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

2020 年開始,連天數都向中共傾斜!
大運東移!

回覆 引用 TOP

美國暴徒雖然持槍破壞,目無法紀
但從來沒有做出塗污國徽,污辱國旗如此喪心辱國的醜行
曱甴真係賤格過泥,只恨國歌國旗國徽法刑責太輕

一國兩制是史前無例的國事管治方式,外國憑甚麼指三道四?經驗?你從未有  法律?先行者訂只是該當 人權?沙特王儲會告訴你人權只是利益的倒影。言論自由,普世價值,都只是皇帝的新衣

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]