• 瀏覽: 4,931
  • 回覆: 44
+3
引用:
原帖由 INVOY 於 2021-1-7 08:48 AM 發表
光復美國,時代革命!!
美國黑警呀 !
開真槍射死「手無串鐵」示威者~
同埋有無睇 指引呀~
室內唔可以放催淚彈架!
黑警呀!
公民黨仲唔出黎讉責?
記協又去左邊?
美國黑警有無開槍前舉旗通知呀?

https://youtu.be/BWb5ov3lJkA

美利堅尚未破壞成功 川建國同志仍需努力!

附件

IMG-20200531-WA0052.jpg(68.08 KB)

黃畜今次收哂皮

心即時涼L哂.

引用:
原帖由 INVOY 於 2021-1-7 08:48 AM 發表
光復美國,時代革命!!
美國黑警呀 !
同埋有無睇 指引呀~
室內唔可以放催淚彈架!
黑警呀!
公民黨仲唔出黎讉責?
記協又去左邊?
光伏米國,時菜革命!

沒有暴徒,只有暴政!

願榮光歸美國,米國手足加油!煲底見

We pledge: No more tears on our land
In wrath, doubts dispell'd we make our stand
Arise! Ye who would not be slaves again
For United State, may Freedom reign
Though deep is the dread that lies ahead
Yet still with our faith on we tread
Let blood rage afield! Our voice grows evermore
For United State, may Glory reign
Stars may fade as darkness fills the air
Through the mist a solitary trumpet flares
Now, to arms! For Freedom we fight with all might we strike
With valour, wisdom both, we stride
Break now the dawn, liberate your United State
In common breath: Revolution of our times
May people reign, proud and free, now and evermore
Glory be to thee Donald John Trump

引用:
原帖由 big3624 於 2021-1-7 11:49 AM 發表

美國黑警有無開槍前舉旗通知呀?

https://youtu.be/BWb5ov3lJkA
司徒華定義:死一人都是屠殺,因此今天是1.6大屠殺!米國政府血腥鎮壓民主運動!

平反一六民運,追究屠城責任
結束兩黨專政,建設民主米國

引用:
光復美國,時代革命!!
美國黑警呀 !
同埋有無睇 指引呀~
室內唔可以放催淚彈架!
黑警呀!
公民黨仲唔出黎讉責?
記協又去左邊?
原來 催淚彈 係 屋內射 先正確 同乎合 國際標準 架! 香港警察 唔識就學野啦!

引用:
光復美國,時代革命!!
美國黑警呀 !
同埋有無睇 指引呀~
室內唔可以放催淚彈架!
黑警呀!
公民黨仲唔出黎讉責?
記協又去左邊?
革命無罪,造反有理。

引用:
原帖由 nigel212 於 2021-1-7 02:13 PM 發表

造反有理?
美國就開槍shoot你!
全世界無產階級聯合起來,全世界國家必然消亡,共產社會必然降臨

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 02:02 PM 發表

原來 催淚彈 係 屋內射 先正確 同乎合 國際標準 架! 香港警察 唔識就學野啦!
香港差佬搞咗成年都冇一個暴徒被射殺。美國警察唔使半日以經打死一件

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-7 14:02 發表

香港警察太善良,必須立刻改革,提升武力!

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-7 02:25 PM 發表

香港警察太善良,必須立刻改革,提升武力!
美國管制暴動裝備出口到香港,原來係自己都唔夠用。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]