• 瀏覽: 2,061
  • 回覆: 31
+6
莫聽穿林打葉聲, 何妨吟嘯且徐行, 竹杖芒鞋輕勝馬, 誰怕 ? 一簑烟雨任平生. 料峭春風吹酒醒, 微冷. 山頭斜照卻相迎, 回首向來蕭瑟處, 歸去, 也無風雨也無晴.
雞佬侵想發動政變!

撐住啊美國手足,唔好俾佢地

Save America

呢D 咪叫 戰時總統...
醒目..
一路戰幾多年...  

又出軍隊

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-1-7 06:22 AM 發表
"割氓驚胃軍" 開始清場喇. 40 分鐘之後宵禁. 學下呢個字 "curfew". 跟我讀一次 "cur'few".
入夜先清場
手足好危險

手足各自各

附件

abbr_4329344dd7b9116e300183e07bb9f222.jpg(140.13 KB)

d44f4430-505c-11eb-b7e7-e7951efbcc6d.jpg(77.52 KB)

d4e5b7d0-505c-11eb-b7f8-4596cb1c1715.jpg(142.33 KB)

無汽水油多蛋治.
老美示威太弱雞.

彈劾有L用咩!
拜燈實行帶槍跟柒普單對單決一勝負吧!

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-1-7 06:39 AM 發表

第一幅 : 條女冇戴罩, 好容易中招. 另外唔夠醒目, 好容易俾老尾黑警認得捉去國安法庭.
美國人面識別科技應該全宇宙第一
火星人都捉到
不過就唔識分中國人同香港人

依家直接想踢侵侵落台,唔洗等20號

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]