• 瀏覽: 36,120
  • 回覆: 297
  • 追帖: 3
+2
何文田發生富二代女商人抱嬰墮樓同亡慘劇!現場衛理道18號君頤峰3座,今午(6日)4時許,一名女子懷疑手抱嬰兒從上址高處墮

何文田發生富二代女商人抱嬰墮樓同亡慘劇!現場衛理道18號君頤峰3座,今午(6日)4時許,一名女子懷疑手抱嬰兒從上址高處墮下,頭爆肢折倒臥在平台位置,保安聽到「嘭」一聲巨響,循聲發現駭人場面,慌忙報警處理。救護員到場檢查後證實2人已傷重死亡。消息指,墮樓女子為女商人羅力力(34歲),事發時手抱的嬰兒是其年約5個月大的女兒,2母女同住上址一個約5,000呎的複式單位,羅誕女後疑罹患產後抑鬱,不排除因此萌生死念。

複式單位係頂樓跳落黎又點會唔死?

有錢住5千呎豪宅最少都值2億, 香港好多人一家大細住唔夠1百呎劏房, 一樣要自殺仲帶埋自己個女

怪不得有人說自殺的人會繼續死時的痛苦, 其實就係唔希望人自殺

RIP

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210106/bkn-20210106170826945-0106_00822_001.html

BB最無辜

唔憂生活,住5000呎樓仲玩抑鬱,黐銀線

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-1-6 10:59 PM 發表
抑鬱係精神病嚴重一定要食藥唔關環境事

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-1-6 10:59 PM 發表
女人懷孕係攞條命嚟搏架…不論有無錢生理心理都會起變化的

咁有錢住大屋冇請工人、保母、看護好好照顧兩母女?RIP 🙏

2母女同住上址一個約5,000呎的複式單位

改呢個名似係大陸新移民, 2母女同住即係老公在大陸做官或做生意, 或者佢係二奶.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-6 11:11 PM 發表
2母女同住上址一個約5,000呎的複式單位,

改呢個名似係大陸新移民, 2母女同住即係老公在大陸做官或做生意, 或者佢係二奶.
富二代有錢女黎, 羅力力好出名架

我有錢一定唔會自殺, 最多本懶.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-6 11:21 PM 發表
我有錢一定唔會自殺, 最多本懶.
女人生完BB因為荷爾蒙分泌問題係容易患上抑鬱嚴重嘅一定要食藥

有$都一樣有壓力,RIP

咁有錢又點 ? 無命享.

佢老公係邊?

R. I. P.  x 2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]