• 瀏覽: 19,724
  • 回覆: 417
+38
好行,唔送!

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-6 08:06 PM 發表
民主派批評,今次警方的拘捕行動是濫捕,民主黨主席羅健熙認為,拘捕行動是與民意對抗。民主黨又說,與律師溝通後,預計被捕人士要被通宵扣查。 公民黨主席梁家傑批評,當局無尊重選民的投票權。有學者相信,今次事件會加劇港人移民潮。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568978_1_L_20210106183431.jpg

就係想所有BNO人、黃人走晒離開 ...
呢班人都輸洗埋條底褲啦,幼稚仲學人玩政治,啲黃人驚就最好啦,正常香港人都想呢班黃人早走早著。
根本就係一班無知嘅黃人,人地話送中條例佢地就連腦都唔用一下就走出嚟支持,搞埋個黑暴都仲唔識醒。班攬炒派仲可笑,以為攬炒政府就可以奪權,點知現在仲要搞到輸清光,尊重選民嘅投票權,咁你班攬炒派又有無尊重過中央嘅管治權呀,白痴。

引用:
原帖由 今天熱情的壽包 於 6-1-2021 20:24 發表

你走咗未?
可能聽日就經深圳灣返鄉下

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-6 08:09 PM 發表
選擇移民是正確的
咁你返左祖國(陰國)未

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-6 08:06 PM 發表
民主派批評,今次警方的拘捕行動是濫捕,民主黨主席羅健熙認為,拘捕行動是與民意對抗。民主黨又說,與律師溝通後,預計被捕人士要被通宵扣查。 公民黨主席梁家傑批評,當局無尊重選民的投票權。有學者相信,今次事件會加劇港人移民潮。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568978_1_L_20210106183431.jpg

就係想所有BNO人、黃人走晒離開 ...
講黎講去班仆街就係唔肯走~~~

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-6 08:09 PM 發表
選擇移民是正確的
成日話香港唔好想移民,但係講咗咁多年都唔見啲人去移民,真係得個講字啫。
不過,我就好贊成黃人們立即移民,香港真係唔適合你地居住呀。

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-6 08:15 PM 發表

大把已流亡海外
原來連登仔走咗去英國捱凍!!

咁多料,有冇史呀?

俾啲史實睇下,期間有幾多移咗民?

唔好著草當移民喎!

香港依家有30幾萬隻加拿大曱甴長期在香港居住, 佢哋賴死在香港都唔撚返去加拿大居住, 就知道真相喇.  

就係驚你哋賴死唔肯走,俾啲推力嘛⋯⋯幾時移民呢?

所謂初選既投票權要建基於呢個選舉既合法性。黑社會選龍頭大佬係咪合法?

引用:
原帖由 rollins 於 2021-1-6 08:16 PM 發表
留住個人留唔到個心...早走早著吧黃人。
如果, 中共97年宣佈BNO係無國籍人士, 就已經送走晒佢地去英國;唔洗香港亂足廿三年, 退步足廿三年!!

就係想咁!

點解呢班7頭皮重未肯走?

引用:
選擇移民是正確的
都唔係人住既地方啦e加

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]