• 瀏覽: 1,328
  • 回覆: 18
世衛總幹事譚德塞表示,他對中國官員至今仍未批准世衛專家組成員入境,調查新型冠狀病毒的起源,感到非常失望。 譚德塞在世衛例行記者會上,罕有地批評北京當局,指國際科學團隊到中國調查病毒起源,是世衛與中國政府的共同安排,部分成員已經啟程,但他得悉中方官員仍未批出專家組需要取得的必要許可,部分成員亦無法起行...

中國其實搞乜? 世衛有殖民西國臥底所以唔放行?
比西媒同攬炒派炒作

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1568834-20210106.htm

引用:
原帖由 ic310 於 2021-1-6 04:45 PM 發表
世衛總幹事譚德塞表示,他對中國官員至今仍未批准世衛專家組成員入境,調查新型冠狀病毒的起源,感到非常失望。 譚德塞在世衛例行記者會上,罕有地批評北京當局,指國際科學團隊到中國調查病毒起源,是世衛與中國政府的共同安排,部分成員已經啟程,但他得悉中方官員仍未批出專家組需要取得的必要許可,部分成員亦無法起行...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568834_1_L_20210106045504.jpg
等多兩個星期,等特朗普被踢出白宮就會出喇。

病毒可以變種地方,
就係源頭。

中國 同 香港 一樣 都係 咁奇怪。

香港 點解 要用1000個警察 去拉53個人呢?

3個 警察 一齊捉住1個罪犯, 果1個罪犯 都已經走不到啦。

世衛總部係美國...............美國咁嚴重當然要查清楚啦

疫情還喺變化,而且專家們入境必須隔離!

譚德塞作反了!辱華了!忘記黨對他的恩惠了!

引用:
原帖由 zmxncbv91 於 2021-1-6 05:13 PM 發表

3個 警察 一齊捉住1個罪犯, 果1個罪犯 都已經走不到啦。
咁講D元首去人地國家都吾駛派成堆人去接啦,派一個人打的都接到

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-6 05:13 PM 發表

搞成年都未清滅曬d證據呀
再等下啦
係呀 美國佬搞成年 病毒仲越嚟越多添 周圍都係 都唔知點查

引用:
原帖由 zmxncbv91 於 2021-1-6 05:13 PM 發表

點止淨係拉佢哋 仲要搜查證據呢 仲要搵人揸車 仲要落口供

唔駛失望,而家周圍都封關,入唔到境係好合理既事

引用:

師兄講笑咩? 果D唔係普通罪犯, 隨時殺出1000個記者500個急救員出來搶犯點算? 2019領過野自然要改進架啦

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-6 05:13 PM 發表

搞成年都未清滅曬d證據呀
再等下啦
小心駛得萬年船, 中國領導人做事就係謹慎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]