• 瀏覽: 49,090
  • 回覆: 946
+51
又失去信心..乜你地心中仲有信心的咩

DKLM la 菜屎強
之前已經話失晒信心啦
仲可以失完又失咩
吊你老味

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-6 03:21 PM 發表
大部份香港人都對香港越黎越墮落
民主自由越黎越收窄
感到痛心,失望
大部份 ?

反中亂港嘅走9的確係受到威脅。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-1-6 03:21 PM 發表
民主自由越黎越收窄
感到痛心,失望
對曱甴啫!

死曱甴快X啲走啦...

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-1-6 03:18 PM 發表
警方拘捕超過50人,涉嫌組織及參與去年的民主派初選,違反《香港國安法》。中大政治與行政學系高級講師蔡子強表示,今次的打擊面大,對市民及國際社會都是很大震盪,而被捕人士包括本土派、溫和民主派及學者等,令人感到在《香港國安法》下,人身安全隨時受到威脅。 蔡子強指,今次事件會令不少港人對體制失去信心,部分...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568936_1_L_20210106150948.jpg
邊個嚟乜水?😅

原本香港係和平示威之都,比黃屍曱甴破壞了原本民主生態,搞到中央出手滅獨,活該

引用:
原帖由 benben999 於 2021-1-6 03:33 PM 發表

搞到而家先拉人, 真係對香港制度好失望
咪就係, 而家當安慰獎

撥亂反正,正常香港人越來越有信心就真!

引用:
民主自由越黎越收窄
感到痛心,失望
bno曱甴可以去英國啦

今次真係要多謝班PK 曱甴..............成功引入國安法...............

正常果D香港人好善忘, 好快又可以安居樂業.....................

唔常果D曱甴............Who fxxking cares................

拉撚理蔡子強啦!

引用:
原帖由 遊鯤 於 2021-1-6 03:18 PM 發表
警方拘捕超過50人,涉嫌組織及參與去年的民主派初選,違反《香港國安法》。中大政治與行政學系高級講師蔡子強表示,今次的打擊面大,對市民及國際社會都是很大震盪,而被捕人士包括本土派、溫和民主派及學者等,令人感到在《香港國安法》下,人身安全隨時受到威脅。 蔡子強指,今次事件會令不少港人對體制失去信心,部分...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568936_1_L_20210106150948.jpg
光頭佬你唔代表我呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]