• 瀏覽: 2,380
  • 回覆: 20
跟其他小醜不同

戴妖從佔中開始,便是發起人,操縱者

在大學任教時不停毒害學生

黃暴時亦身影處處

自己躲在幕後避免被捕

國安法實施後還不收手,滿以為所做的踩界事政府奈他不何

其情節比肥黎更惡劣

必須交內地處理,判處終身監禁

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義
違反國安法,解返大陸由國家法庭審判。

國安法須然冇追溯期,但好似話如果你喺國安法成立後犯咗,你之前做嘅違反國安法嘅野可以用嚟做證據同影響刑期。 戴妖之前佔中單野係時候找數。

有些人為利益,為錢,有些人為權,為名

但有些人是真心想搞分裂的

而當中最惡劣的係推人去死自己躲埋

戴妖便屬這類

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-6 02:07 PM 發表
有些人為利益,為錢,有些人為權,為名

但有些人是真心想搞分裂的

而當中最惡劣的係推人去死自己躲埋

戴妖便屬這類
樓主,不妨換個角度睇 !

戴妖如果係日本人,佢做嘅嘢就易明好多,攪冧香港,拖死中國,係烈士嚟架 !

呢件垃圾,你查吓佢血統先喇 !

如果係中國人,拖返內地即埸打靶好過嘥米飯呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 16:56 發表

樓主,不妨換個角度睇 !

戴妖如果係日本人,佢做嘅嘢就易明好多,攪冧香港,拖死中國,係烈士嚟架 !

呢件垃圾,你查吓佢血統先喇 !

如果係中國人,拖返內地即埸打靶好過嘥米飯呀 !
我真係去維基查,但查不到

乜原來條L樣有日本血統?

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-6 12:58 PM 發表
跟其他小醜不同

黃暴時亦身影處處

自己躲在幕後避免被捕

其情節比肥黎更惡劣

但戴妖好醒,佢之前已經講過,佢言論純屬學術討論

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-6 05:04 PM 發表

我真係去維基查,但查不到

乜原來條L樣有日本血統?
樓主 , 咁我又唔使屈佢 !

只係以前網上傳聞 ,  通常呢類漢奸片 ,  劇情到呢度漢奸都被揭發有日本人血統架喇  ,  查吓可能有驚人發現呢 ?

如果唔係 ,  玩分裂嘅戴妖仲乜咁敵視香港 同中國呢 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 18:27 發表

樓主 , 咁我又唔使屈佢 !

只係以前網上傳聞 ,  通常呢類漢奸片 ,  劇情到呢度漢奸都被揭發有日本人血統架喇  ,  查吓可能有驚人發現呢 ?

如果唔係 ,  玩分裂嘅戴妖仲乜咁敵視香港 同中國呢 ?
無論佢有乜血統,都係一樣咁仆街

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-6 17:43 發表

作為法律教授,佢當然識走法律嗱

但可惜佢千算萬算,算漏左條國安法

係一條並非佢所認知的法律

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2021-1-6 05:43 PM 發表

絕對不是學術討論, 寫到明煽動 人參與

https://www.ipkmedia.com/戴耀廷:怯就輸成世!-(附:真攬炒十步)/

"十步以外的世界或許是香港和中國的新開始。我記起抗爭名曲《Do you hear the people sing》中一句:「Is there a world you long to see?Then join in the fight, that will give you the right to be free!」你想見到一個新的世界嗎?來吧!加入這抗爭,去為你的自由去爭戰吧!"

結果係想血醒震壓 同社會運作停頓 然後呢 香港進入經濟衰退  失業率大增!  同香港居民咁大仇囗?  大妖條橋好毒!  傷害人數太多  判300年監!

情節特別惡劣,禍害特別深厚,影響特別嚴重

必須判處極刑

引用:
原帖由 Perfect 於 2021-1-6 12:58 PM 發表
跟其他小醜不同

黃暴時亦身影處處

自己躲在幕後避免被捕

其情節比肥黎更惡劣

呢條友害人不淺。足足一代年青人比呢班賤人害了一生
想起那群被煽動係前線衝的年青人,有的中槍後仲要捱告,唯有出走香港畏罪潛逃,有十幾個走到一半被拉返國內。

幾多香港年青人因為呢條賤人而一世玩完。判佢坐一世都浪費納稅人金錢,驅逐佢出境最好。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]