• 瀏覽: 3,916
  • 回覆: 22
+4
大家都知,幾十年前( 精武門)陳真事件 ,今日國安處竟然捉咗(精彩門)門主楊橋,究竟乜嘢事 ?

橋仔仲有好多大事去做,聯絡各國領事,鼓勵人地仔女( 入獄使人生更精神 ),更得到過百萬人讚賞 !

2021年 ,好事自然來 ,祝願楊門主入獄使人生更精彩  ,係赤柱監獄發揚( 精彩門 ) !

搶購香檳,普天同慶 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 12:31 PM 發表
大家都知,幾十年前( 精武門)陳真事件 ,今日國安處竟然捉咗(精彩門)門主楊橋,究竟乜嘢事 ?

橋仔仲有好多大事去做,聯絡各國領事,鼓勵人地仔女( 入獄使人生更精神 ),更得到過百萬人讚賞 !

2021年 ,好事自然來 ,祝願楊門主入獄使人生更精彩  ,係赤柱監獄發揚( 精彩門 ) !

搶購香檳,普天同慶 !
大快人心,國安法可令香港重見光明

附件

w644.jpg(67.33 KB)

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-6 01:00 PM 發表

大快人心,國安法可令香港重見光明
網友,楊門主被捕 !

真係市民疫症下嘅(苦中一㸃甜 )呀 !

人生要精彩,絕不申請保釋,楊門主話嘅 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 01:06 PM 發表

網友,楊門主被捕 !

真係市民疫症下嘅(苦中一㸃甜 )呀 !

人生要精彩,絕不申請保釋,楊門主話嘅 !
金主自身難保, 時間啱啱好

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 12:31 發表

搶購香檳,普天同慶 !
好文!謝謝分享!

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-6 01:12 PM 發表

金主自身難保, 時間啱啱好
網友 ,楊門主今次麻煩少少喇 !

早前金主保釋一事,黃屍四大護法之一李騰,係高院以一敵萬,力保黎金主保釋,但最終俾道立棄車保帥,連同兩長老每人摑幾巴,乜臉都無哂 !

今次未必咁易保釋勒  !

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-6 02:25 PM 發表

好文!謝謝分享!
網友,客氣喇 !

香討好多師兄 ,眼見楊門主年青律師,又有機會入獄進修,使人生更精彩,大家都好激動感恩 !

希望楊門主能在獄中苦修一個甲子 ( 60年 ) ,則 ( 精彩門)堪比 ( 詠春 ),楊橋亦可與葉問互相輝映矣  !

學某法官所言,有幸見證這個歷史時刻,老朽亦倍感光榮矣 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 12:31 PM 發表

搶購香檳,普天同慶 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 03:29 PM 發表

網友 ,楊門主今次麻煩少少喇 !

早前金主保釋一事,黃屍四大護法之一李騰,係高院以一敵萬,力保黎金主保釋,但最終俾道立棄車保帥,連同兩長老每人摑幾巴,乜臉都無哂 !

今次未必咁易保釋勒  !
馬道賊偏心, 李混官唔好彩

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-7 09:03 AM 發表

馬道賊偏心, 李混官唔好彩
網友,道立太狠心喇 !

水官判決掟汽油彈係(優秀嘅細路 ),道立扮儍未講過半句,李騰官高幾級,話哂係高院黃護法,大有(趙子龍百萬軍中救阿斗 )嘅氣勢,萬人反對下力排衆議,批准保釋黎金主!

怎料到遭道立及兩長老輪流羞辱,連摑幾巴,指明道姓李官不懂國安法保釋玩法,呢幾日我留意報章,驚李騰睇唔開...........

上吊燒炭呀陰功 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-7 09:54 AM 發表

網友,道立太狠心喇 !

水官判決掟汽油彈係(優秀嘅細路 ),道立扮儍未講過半句,李騰官高幾級,話哂係高院黃護法,大有(趙子龍百萬軍中救阿斗 )嘅氣勢,萬人反對下力排衆議,批准保釋黎金主!

怎料到遭道立及兩長老輪流羞辱,連摑幾巴,指明道姓李官不懂國安法保釋玩法,呢幾日我留意報章,驚李騰睇唔開...........

上吊燒炭呀陰功 !
李混官想功高蓋主, 當然會死得好難睇。
他不了解馬道賊係幾咁小氣

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-7 09:58 AM 發表

李混官想功高蓋主, 當然會死得好難睇。
他不了解馬道賊係幾咁小氣
網友 , 道立小氣你同我都知 , 臉皮又厚 , 仲有幾日撲出嚟.….……...…

眼冤呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-7 09:10 PM 發表

網友 , 道立小氣你同我都知 , 臉皮又厚 , 仲有幾日撲出嚟.….……...…

眼冤呀 !
馬賊自己犯上以下種種毛病, 竟用相同毛病要塞住明眼人把口

附件

MA-COURT-200525-19.jpg(187.76 KB)

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-7 09:10 PM 發表

眼冤呀 !
楊門主 ,上天係好公平架 !

當你感嘆別人可以享有(精彩嘅人生)時,天公亦對你垂憐 !

楊門主,精彩嘅人生 ,終於就到你喇 !

精採門門主眼下流出了岳愚涙...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]