• 瀏覽: 2,227
  • 回覆: 18
掛冠之前不知自省,還要九噏一番。黃蟲特性。

絲發誇誇奸佞兵
前朝餘孽自通明
尾門生亂一丘貉
縱暴成風尚待清

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-6 12:08 PM 發表

絲發誇誇奸佞兵
前朝餘孽自通明
尾門生亂一丘貉
縱暴成風尚待清
下一個拉的應該是毛婆靜和馬道賊

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-6 12:53 發表

下一個拉的應該是毛婆靜和馬道賊
巫婆冇得走,馬賊就兩睇,除非由國安法官審訊。

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-6 01:06 PM 發表

巫婆冇得走,馬賊就兩睇,除非由國安法官審訊。
林鄭好大機會放生馬賊

引用:
原帖由 劉婕 於 2021-1-6 01:15 PM 發表

林鄭好大機會放生馬賊
中央真係要整馬賊,就唔到林鄭話事。

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-6 13:47 發表

有好多客觀因素是道理說不清的。
政治是妥協的藝術。成班爛坦捱到今日先正被人拉,系一早部署好晒嘅。

馬道立條友仔 就係鍾意自己講曬 警察查警察佢認為唔妥 咁法官查法官 佢又覺得冇問題 推個老婆出嚟做常任法官 係唔使解釋 返轉頭如果警察有咁嘅情況 大大聲聲私相授受啦 何俊堯同郭偉建 水佳麗 大概嘅情況都係一樣 只係針對郭偉健 叫佢解釋 佢嘅意思就係法律佢最大 唔使解釋 咁嘅情況下 仲唔係法官獨大 仲話唔需要改革  即係佢想仍然獨大

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-6 12:08 PM 發表

絲發誇誇奸佞兵
前朝餘孽自通明
尾門生亂一丘貉
縱暴成風尚待清
樓主,道立對香港禍害真係唔少 !

整整一年,黑暴橫行,燒人、割頸殺警、飛磚殺清潔工、堵路、毀地鐵、交通燈、坑渠蓋拍市民、中大理大掟數百汽油彈抗警,有排都數唔哂 !

若果唔係法庭輕判,掟汽油彈都稱( 優秀嘅細路 ) ,法官變咗辯護律師,多番放犯,保釋形同協助逃亡,( 警方捉法官放 )已成坊間潮語 !

道立作為首席,負上極大責任,縱水官責郭官,推太太任終院高位,種種言行,廉署、國安都應該調查吓喇 !

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2021-1-6 14:24 發表
馬道立條友仔 就係鍾意自己講曬 警察查警察佢認為唔妥 咁法官查法官 佢又覺得冇問題 推個老婆出嚟做常任法官 係唔使解釋 返轉頭如果警察有咁嘅情況 大大聲聲私相授受啦 何俊堯同郭偉建 水佳麗 大概嘅情況都係一樣 只係針對郭偉健 叫佢解釋 佢嘅意思就係法律佢最大 唔使解釋 咁嘅情況下 仲唔係法官獨大 仲話唔需要改革  即係佢想仍然獨大
謝謝有力量的回應。💪💪💪

引用:
原帖由 edw42454849 於 2021-1-6 16:46 發表

樓主,道立對香港禍害真係唔少 !

整整一年,黑暴橫行,燒人、割頸殺警、飛磚殺清潔工、堵路、毀地鐵、交通燈、坑渠蓋拍市民、中大理大掟數百汽油彈抗警,有排都數唔哂 !

若果唔係法庭輕判,掟汽油彈都稱( 優秀嘅細路 ) ,法官變咗辯護律師,多番放犯,保釋形同協助逃亡,( 警方捉法官放 )已成坊間潮語 !

道立作為首席,負上極大責任,縱水官責郭官,推太太任終院高位,種種言行,廉署、國安都應該調查吓 ...
根本上成班爛癱,個個都系爛橙,中央冇得揀。😳😳

引用:
原帖由 DocHolliday 於 2021-1-6 01:47 PM 發表

中央不是鐡板一塊。
特首換屆後政壇才會出現大震盪
馬賊避得一時唔避得一世。

螞盜賊利用一國兩制及屍髮毒辣擋箭牌應該保得住,中央出手亦要衡量得失,有時候不值得為一兩個狗賊犧牲太多

班爛坦仆街 終身精彩人生

估計中央網開一面,因為不想做大手。冇計也!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]