• 瀏覽: 27,531
  • 回覆: 400
  • 追帖: 2
+27
今年初開,喜事重重!小鳳姐好忙!

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-6 11:51 AM 發表
政治迫害
係又點擺明迫害吹咩

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-6 11:59 AM 發表

了解清楚先
今次國安做野 唔係針對初選本身
而係針對泛民班人打算利用初選達成35+
然後進行癱瘓議會 政府運作
呢個係中哂國安法

"第二十一條 任何人煽動、協助、教唆、以金錢或者其他財物資助他人實施本法第二十條規定的犯罪的,即屬犯罪。情節嚴重的,處五年以上十年以下有期徒刑;情節較輕的,處五年以下有期徒刑、拘役或者管制。
第二節 顛覆國家政權罪
第二十二條 任何人組織、策劃、實 ...
咁參與投票嘅選民又有冇事?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-6 11:51 AM 發表
政治迫害
如何證明你的說法?

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-1-6 12:18 PM 發表

鐘劍華話 銷毀曬喎……
可能依家正在忙緊銷毀

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-1-6 12:12 PM 發表

擺明啦,吹撚脹呀

早一年半開始泛狗黃狗咪一樣政治迫害共產黨,只不過輸撚左而家俾人玩返轉頭姐,抵撚死仆街唔抵可憐

阿爺忍左咁多年,趁着外國肺炎搞到半生半死,終於敢出手解決呢班漢奸走狗了。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-1-6 11:32 AM 發表
「35+民主派初選」發起人香港大學法律學院前副教授戴耀廷及多位參選人,今(6日)早上約6時遭警方國安處上門拘捕,據悉被捕人士疑因參與民主派初選

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210106/423440211440046080574862.jpeg/8VBZJVsiATU2Hh5nASpkN9uCr6RfD6C3UK0lUVCtJVE

...
趁侵侵未落臺,要應捉盡捉,唔放過任何一隻曱甴王。

操控選舉...操控得咁撚過癮吖哪...

花生就黎賣哂

罪有應得,求仁得仁,自炒成功

天祐民主派!

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-6 11:55 AM 發表
搵個荒島, 俾呢班人同班曱甴自生自滅.
200萬+1比個荒島等佢哋自己建國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]