• 瀏覽: 3,238
  • 回覆: 68
+2
係友搞乜想轉軚?

因為牠正是岳不群

依家知道硬撼冇好處⋯⋯
換過方式再玩過

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-6 10:52 AM 發表
行政會議成員、資深大律師湯家驊在一個電台節目表示,暫時看不到民主派初選如何違反《香港國安法》,但不清楚會否涉及其他犯罪行為,例如籌集資金是否涉及犯罪行為等,現時不應只看表面而下定論。 湯家驊又認為,否決政府議案屬好正常行為,看不到否決議案後就會顛覆特區政權,令政府癱瘓。但他說,如果否決所有撥款,導致...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568875_1_L_20210106101443.jpg
佢以事論事, 不過佢聲音不代表佢法律觀點一定正確...

搞手同外國政黨有聯繫,勾結外勢力,顛覆國家主權。
喺美國終身監禁。

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-1-6 11:01 AM 發表
依家知道硬撼冇好處⋯⋯
換過方式再玩過
好似64暴亂,搞手轉到外地再決雌雄,但好景不常,柴玲被姦了,有人食到成隻豬,有人突變基...

佢一向都係騎牆派架啦,洗鬼理佢咩,自己料又無,唔騎牆搵唔到食呀,快啲拉埋佢唔好煩!

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-6 10:52 發表
行政會議成員、資深大律師湯家驊在一個電台節目表示,暫時看不到民主派初選如何違反《香港國安法》,但不清楚會否涉及其他犯罪行為,例如籌集資金是否涉及犯罪行為等,現時不應只看表面而下定論。 湯家驊又認為,否決政府議案屬好正常行為,看不到否決議案後就會顛覆特區政權,令政府癱瘓。但他說,如果否決所有撥款,導致...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568875_1_L_20210106101443.jpg
今次係上門找証據....... 我估就咁初選係好難入到佢地, 但如果背後計劃有講咩結論就難講D 啦. 要問帶生先知.

問題係有無人意圖操控選舉

引用:
原帖由 billy_1231 於 2021-1-6 11:07 AM 發表
佢一向都係騎牆派架啦,洗鬼理佢咩,自己料又無,唔騎牆搵唔到食呀,快啲拉埋佢唔好煩!
呢句又真呀
騎牆派

行會成員  契弟

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-6 10:52 AM 發表

呢個湯渣,背叛公文袋投誠港府我已經話要聽其言觀其行,佢遲早會露餡係犯民臥底。

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-6 11:02 AM 發表
搞手同外國政黨有聯繫,勾結外勢力,顛覆國家主權。
喺美國終身監禁。
人地國家國安法全部有理有據
邊會學大陸同香港呢 d 流口水野
你問人地外國人員人地可以答到你
你問香港官員冇人答到你條線係邊
係你仲好意思講人地外國
真係笑屎人

主題標籤 #湯家驊
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]