• 瀏覽: 3,263
  • 回覆: 68
+2
又扯貓尾

引用:
原帖由 ~Myrtle~ 於 2021-1-6 11:44 AM 發表
又扯貓尾
一唱一和。😂

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-6 10:52 AM 發表
行政會議成員、資深大律師湯家驊在一個電台節目表示,暫時看不到民主派初選如何違反《香港國安法》,但不清楚會否涉及其他犯罪行為,例如籌集資金是否涉及犯罪行為等,現時不應只看表面而下定論。 湯家驊又認為,否決政府議案屬好正常行為,看不到否決議案後就會顛覆特區政權,令政府癱瘓。但他說,如果否決所有撥款,導致...

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568875_1_L_20210106101443.jpg
湯渣行埋一二邊
國安會慢慢查

露出真臉目啦...
根本無間道...

白痴咗!看不到?扮盲?大妖策劃搞的已是違法啦!睇吓〈港區國安法〉啦!

政治迫害....

湯家鏵,陳智思,林鄭都係曱由,我話嘅。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2021-1-6 11:54 AM 發表
湯家鏵,陳智思,林鄭都係曱由,我話嘅。
—早話啦!做了大量縱暴,攬炒工作!

記否法律界誰最先發起反對二十三條立法,就係湯家鏵!佢亦係公民黨創黨人,呢條友成日投機,目標係特首,佢入得行政會議,點解?

麻煩用國安法拉埋湯家驊

唔啱聽就消失

以家講緊唔係初選係違法
而係泛民宣稱進行初選 達到35+
然後癱瘓議會 政府運作
呢個宣示 正正中哂國安法

特衰正苦, 搞亂香港, 民不聊生

抵死, 當年泛豬係立會口號係逢中必反,依家我地就逢泛必殺, 阿爺話比你任吠, 等你養到肥肥白白, 儲儲埋埋一大堆屎先同你逐pat 屎玩, 玩到你地2046都得

引用:
原帖由 liuche01 於 2021-1-6 10:54 AM 發表
係友搞乜想轉軚?
佢從來都係泛民噃,佢最多係泛民同中央中間攞個平衡,點會反話自己友

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]