• 瀏覽: 709
  • 回覆: 10
港奸在「中國共產黨黨員權利保障條例。」中並沒有說起。

而是用傳有共產黨員從事地下活動。
一再用傳聞已經顯示港奸人格之低劣。

香港作為中國一部份有共產黨員有幾奇?

我真係唔知港奸嘅你從「“中國共產黨黨員權利保障條例。”」那裡說起?
劈頭第一句就係網傳!
咁即係點?
即係傳錯咗唔關你事呀?

咁你嘅「“中國共產黨黨員權利保障條例」應該由邊度說起?

你辭不達意就預咗。都唔好樣衰到都未說起就網傳啦!

想抹黑都俾小小誠意作多幾個字啦。

港奸之前啲帖一直都挺特朗普
200萬人到華府抗爭
點解唔開帖講下施壓州務卿幫侵侵搵選票單野
有晒錄音證據確鑿,並非網傳
港奸完全提都唔敢提
係咪大妓院冇批准?

引用:
原帖由 sclee1209 於 2021-1-5 06:18 PM 發表
港奸之前啲帖一直都挺特朗普
200萬人到華府抗爭
點解唔開帖講下施壓州務卿幫侵侵搵選票單野
有晒錄音證據確鑿,並非網傳
港奸完全提都唔敢提
係咪大妓院冇批准?
港奸對呢啲衰嘢緊係唔敢講啦!
有證據丫嘛!
港奸喜歡搵啲無證據嘅嘢嚟吹水。

其實香港有共產黨員有幾奇?
如果港奸話有美國間諜從事危害香港嘅活動咁就真係奇。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-5 07:59 PM 發表

共產黨在香港還需要地下活動?笑死人啦
香港幾時成了國統區了?
我有一位朋友都係共產黨員。所以唔覺香港有共產黨員有啲咩出奇,人家一早嚟香港做生意。
唔明港奸覺得香港有共產黨員好似有大發現咁。

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-1-5 08:09 PM 發表

我有一位朋友都係共產黨員。所以唔覺香港有共產黨員有啲咩出奇,人家一早嚟香港做生意。
唔明港奸覺得香港有共產黨員好似有大發現咁。
我過身老父係退伍解放軍添~

條粉腸 極之低劣。

中聯辦主任唔係共產黨黨員咩?
即使港英政府時代
被稱為地下港督的新華社社長,都係共產黨黨員
人地光明正大係香港活動,只要無違法香港法律
有何不可?

引用:
原帖由 caorenjie 於 2021-1-6 05:23 AM 發表

吹吧
你老父那時都沒有解放軍
做得解放軍梗係係天朝啦~智障

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]