• 瀏覽: 1,482
  • 回覆: 28
+3
引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-5 04:45 PM 發表
港府因應英國出現變種新型肺炎病毒,於12月22日起所有過去14天曾逗留英國超過2小時人士,包括香港居民,禁止乘航班來港,直至另行通告。據了解,政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210104/422891663334051840189205.jpeg/FGJ2M1kpcw8RdZRiU-jyuEVA7ZTaY9tbZWG_6WVhv-k

依 ...
係英國好地地,走返黎做咩?

仲想返黎播毒?

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-5 09:58 PM 發表

呢D咪係黃人專享囉!
人人唔得
賤種曱甴就會得
一句政府唔理香港人死活就可以上毒果頭條

炸魚麗晶議員可以繼續喺英國食炸魚同行 Tesco

pk政府對著這些“外國港人”
跪底
所以搞到香港2,3,4,5,6波咁樣發展
痴線
好不好,book定5星酒店,專機接他們回來,大家一齊攬死
pk政府

時隔兩個月
個確診數字終於有明顯下跌趨勢
呢個時間 香港政府真係咪撚手軟
乜野都要跟現時最高標準去做
想返黎 OK 跟程序
唔好諗住又要政府包底俾特權你地班仆街

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-5 04:45 PM 發表
港府因應英國出現變種新型肺炎病毒,於12月22日起所有過去14天曾逗留英國超過2小時人士,包括香港居民,禁止乘航班來港,直至另行通告。據了解,政

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210104/422891663334051840189205.jpeg/FGJ2M1kpcw8RdZRiU-jyuEVA7ZTaY9tbZWG_6WVhv-k

依 ...
條路自己揀的,撲街冇喊。

其實係英國咁自由 有吸收自由嘅空氣 重返嚟做乜嘢呢 香港有國安法喎 好危險喎 可能佢哋去到英國先知道英國有國安法 喺洋人眼中低一等 所以咁辛苦都要返嚟香港嘅

引用:
原帖由 2013gundam 於 2021-1-5 10:59 PM 發表
時隔兩個月
個確診數字終於有明顯下跌趨勢
呢個時間 香港政府真係咪撚手軟
乜野都要跟現時最高標準去做
想返黎 OK 跟程序
唔好諗住又要政府包底俾特權你地班仆街
下降咁少有鬼用

引用:
原帖由 jodasch@n 於 2021-1-5 07:38 PM 發表

支持封關!呢的咪報應囉

呢條番梘仲乜唔揾中國大使館幫手呀

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2021-1-6 12:22 AM 發表

下降咁少有鬼用
最新數字係32宗
同之前53宗比 跌左有4成
用平均線去睇
下跌趨勢係持續緊
真係要講 就係仍然有不明源頭個案
即係社區仲有隱形傳播者
慶幸既係 之前聖誕 應該無造成大規模傳播
如果除夕都無發生大規模傳播
黎緊呢兩個星期 有望可以落到去個位數
樂觀睇 甚至有機會出現零星零確診
而家香港人 真係要忍一忍
農曆新年前保持到個勢 大家可以安樂過年

麗晶發疫時 東尼在何方?!

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2021-1-5 16:57 發表
繼續響鷹國呼吸自由既空氣啦,漁港唔適合BNO 人士
絕世靚抽!

非BNO人士,早應於3月離英

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]