• 瀏覽: 1,367
  • 回覆: 42
+2
返來咁危險,乖乖地禁足留係住所啦

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-1-5 06:59 PM 發表

英國封城點飛?

之前武漢封城,全部西媒同政客鬧中國極權,違反人權,依家班人死晒去邊?啞撚哂?

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-1-5 07:20 PM 發表

之前武漢封城,全部西媒同政客鬧中國極權,違反人權,依家班人死晒去邊?啞撚哂?

中國起方艙醫院時,西媒+磚家嘲笑方艙內既病人只有等死

如今西方國家都學中國起方艙醫院

引用:
原帖由 JamesPong_007 於 2021-1-5 04:02 PM 發表
政府早前公布,所有於登機當天或之前21天曾逗留英國超過兩小時的人士,不獲准登機前來香港。因應有關措施,入境處至今收到約210名港人的查詢及求助,處方已提供相關資訊,及按其意願提供可行協助,會在有需要時聯絡中國駐當地領事館,繼續跟進。 入境處說,會繼續與求助人及相關部門保持聯繫,留意事態發展。

https://newsstatic.rthk.hk/images/mfile_1568739_1_L_20210105154030.jpg
今次我支持畢東尼,全面封關,刻不容緩

問問小賤蝗森美意見啦!

引用:
原帖由 snooboy 於 2021-1-5 06:59 PM 發表

英國封城點飛?

210人一齊包架英航咪得囉

可以飛去其他國家隔離先

無事就再飛返香港再隔離囉

唔係完全無辦法架,有路你又唔走

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2021-1-5 07:31 PM 發表

中國起方艙醫院時,西媒+磚家嘲笑方艙內既病人只有等死

如今西方國家都學中國起方艙醫院
呢個世界有現眼報

以前泛民和醫護叫封關,而家全面對英國封關,在英港人應配合民意,返乜撚野黎香港,想累死香港咩。

英國咁好,香港咁差,回香港把托

移咗民英國就咪返嚟啦

引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-1-5 16:14 發表
如果用BNO入境英國嘅港人,中國使館會唔會不受理㗎?
絕世好問!

強烈支持!

借此把BNO人永逺趕出香港!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]