• 瀏覽: 944,269
  • 回覆: 8
  • 追帖: 143
+688
支持大叔支持

引用:
原帖由 ff88 於 2021-1-6 09:14 AM 發表

佢地會出黎大叫“我們都是政治犯”
有冇噉嘅可能佢哋會話我們都是塗謹申

被捕人士包括有立法會前議員涂謹申、尹兆堅、黃碧雲、鄺俊宇、梁國雄、郭家麒、譚文豪、朱凱廸、陳志全;中西區區議員梁晃維、南區區議員袁嘉蔚、彭卓棋、東區區議員李予信、鄭達鴻、趙家賢、徐子見、深水埗區議員何啟明、劉偉聰、黃大仙區議員施德來、觀塘區議員李嘉達、荃灣區議員譚凱邦、岑敖暉、沙田區議員岑子杰、元朗區議員王百羽、伍健偉、屯門區議員張可森、西貢區議員鍾錦麟、范國威、柯耀林、民間集會團隊發言人劉頴匡、前記者何桂藍。

大叔啊大叔今次阿爺1q清曬嘅袋啊另外好多謝你介紹嘅電視劇我而家都煲緊

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-1-6 01:07 PM 發表

我睇緊國安處會唔會搞48小時過堂,跟住申請全部唔準保釋,當然要睇個官點判,但總裁判官蘇官過往手緊
如果畀嗰個李運吉判處噉就摘使囉

引用:
原帖由 kenywj 於 2021-1-6 01:47 PM 發表
今日真係開心到爆~50幾隻垃圾落鑊嘞
直頭整咗一個盤菜大家嘆下啦

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-1-8 06:57 PM 發表

可以陪佢老細肥佬黎喺荔枝角過年

最好笑佢同個官解釋,以為保釋條件衹是交出旅遊證件而唔喺所有旅遊證件

真喺人唔笑狗都吠,唔要你交出所有旅遊證件,點樣防止你潛逃阿?唔通真喺留條路比你走佬去大陰國咩?
阿胡生擺明就同個官玩捉字蝨啦點知佢唔知道自己係玩唔起佢都唔睇下對手係邊個

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2021-1-9 09:10 AM 發表

說時遲,那時快,
老萍先發制人,威脅要將「吧喱」下架,除非佢「加強規管」.
說好的言論自由呢?
黃人成日引以為傲話咩「我地有得上費事仆,你有冇呀?」
原來,自己只不過都係俾人規管緊嘅籠中鳥而已.
第日可以同嗰啲人講點解特朗普上唔到飛屎噗玩唔到雀仔翻牆都搵唔到啊

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-1-15 09:36 AM 發表

哩劑仲唔開死因庭研究吓就真係冇天理啦!
應該搵下[你插人]叫佢搵個澳洲專家在線直播講一個人點樣可以自己開槍八槍打死自己[

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-1-27 03:57 PM 發表
堂食下午茶都有9折,以前從來未試過........
12040462 12040463
大叔大叔你貼嗰張圖呢可能會有啲問題因為有曬時間同埋一啲可追索到嘅資料萬一俾有心人小心小心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]