• 瀏覽: 944,250
  • 回覆: 77
  • 追帖: 143
+688
支持大叔

連續劇再再再update,太好睇了

引用:
原帖由 y98141 於 2021-1-5 01:58 PM 發表
連續劇再再再update,太好睇了
全紀錄

引用:
原帖由 救火佬 於 2021-1-6 07:50 AM 發表

已經超過50人被捕,有份搓蒜嘅都落鑊,應該仲陸續有來
爽阿

交出文件協助調查,唔知係咩文件呢

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-1-6 04:32 PM 發表

最好
美麗的風景線
今晚蔓延去尾國😏
希望trump果班支持者可以發揮second amendment 既作用

引用:
原帖由 人生充滿希望 於 2021-1-6 04:22 PM 發表

黃人失去信心啫,我哋呢啲藍人充滿信心。
真係人生充滿希望阿ching

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-6 03:56 PM 發表
佔領監房,正式開始

屈穎妍

2021年1月6日,吉日,通勝顯示,此日福神位於正北方。

托北大人鴻福,由全國人大通過的「港區國安法」,終於發揮雷霆效用。由凌晨至整個早上,50多名違反國安法的嫌犯一個一個「落鑊」,連幫手做民調的鍾庭耀、鍾劍華也牽涉其中,幫手做文宣的《立場新聞》、《蘋果日報》、《香港獨立媒體》等黃媒也要協助調查,50多人齊齊整整在監房跟金主黎智英會合,套用戴 ...
泛暴所謂初選 佢地自己都講到明係到顛覆政權,班曱甴黃人仲係到死雞撐飯蓋

引用:
原帖由 cool_stone 於 2021-1-7 12:13 AM 發表

全世界真係圍著香港轉,原來香港事務仲緊要過國家經濟利益?
中國同歐盟剛剛先達成左投資協議,歐盟會為左香港曱甴去反口咩

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-6 11:19 PM 發表

火牛成日眼紅警察可以有獨立人工計算機制,自己卻只可以跟大圍公務員加人工...
海記係黃到爆機構,今次宣誓有好多人(包括高層)遞信...
遞信好丫,海關內部清理,唔好再有漏洞比曱甴係海外運武器入香港

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-1-6 10:48 PM 發表

朋友家人聚會中就試過Cds +hkp   同火牛+黑護開拖,最終反檯收場。

呢個算係港式黃藍營縮水版。
拍戲禁拍好在hkp都有csd幫下拖

引用:
原帖由 乾坤360 於 2021-1-6 10:32 PM 發表

青衣城間新店剛開始裝修,可能難尾了🤭
太和剛剛開左間新

引用:
原帖由 a_drew 於 2021-1-7 08:10 AM 發表
華盛頓暴動,香港大部份傳霉又輕輕帶過
畢竟係美國爸爸,班黑記當然要輕輕帶過

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-1-7 10:36 AM 發表
比較下舊年香港同今日老美風景線
有冇組織動員真係差好遠

呢班侵侵支持者只有一班人去衝
又冇民間記者
又冇義務救護員
又冇「街坊」
又冇「家長車」
Trump同Pence仲要放棄左佢地,沒睇頭
附上CY評論

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]