• 瀏覽: 943,960
  • 回覆: 7,331
  • 追帖: 143
+688
引用:
原帖由 ahmei 於 2021-1-24 06:18 PM 發表

家陣又再問喎,仆街RTHK。
0.17% 12個確診,係咪勞民傷財。
應該問番黑妓,想要幾多吖。係咪要冇檢測確診者周圍播毒。
仲可以咁問, 真係痴痴地.
叫佢問下個D因為疫情冇生意既公司同員工係咪想慢慢玩囉.
今日新聞先又見按摩店話可以要求客人用安心出行希望可以俾佢地開門做生意.
呢班完全係不愁衣食離地既黑記.

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-1-24 11:13 PM 發表

今日新聞先又見按摩店話可以要求客人用安心出行希望可以俾佢地開門做生意.
唔搵12個,乘數效應下會爆成點,搵黑記答吓!😠

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-1-24 06:18 PM 發表

家陣又再問喎,仆街RTHK。
0.17% 12個確診,係咪勞民傷財。
應該問番黑妓,想要幾多吖。係咪要冇檢測確診者周圍播毒。
養傷港賤台班垃圾就真係勞民傷財喇!!

以現在所謂嘅香港專家繼續玩野,疫苗有排都唔會有

呢班所謂專家,遲早要背返晒自己今日既鑊

引用:
原帖由 carloswkw 於 2021-1-24 09:06 PM 發表
成本真係好低,劇本不用改,俄羅斯呀,頂住呀12032427
最好有人可以將各地不同國家內既示威者相同既場境剪出呢一齊比較下.
睇下邊個演技好.

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-24 11:19 PM 發表
究竟佢係咪真係果區居民嚟㗎!?😒

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-24 11:19 PM 發表
我真係有啲懷疑點解會只係畀六個杯麵…

引用:
D媒體唔係人人都訪問,亦唔係人人既投訴都出街,有利益選擇

引用:
原帖由 桑下樽前 於 2021-1-25 12:17 AM 發表

我真係有啲懷疑點解會只係畀六個杯麵…
呢個曱甴演員好唔專業
政府比果包食物入面有咁多罐頭, 可以放埋入個杯麵度一齊食, 又魚又肉, 食兩日一定食唔晒
仲有一袋麵包蛋糕同生果做早餐, 點會餓得佢死

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-1-25 12:03 AM 發表

究竟佢係咪真係果區居民嚟㗎!?😒
睇相,佢果間似係賓館/酒店房,咁你覺得佢會係果個小區居民嗎?

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2021-1-24 11:21 PM 發表
以現在所謂嘅香港專家繼續玩野,疫苗有排都唔會有

呢班所謂專家,遲早要背返晒自己今日既鑊
呢隻鑊好快會出現,因為佢地左揀右揀,又特登out咗科興同國藥,二三月無疫苗到港,就會有人搵佢地算賬......今日何君堯已經出咗聲,相信建制果班都會出聲.....

引用:
好明顯,呢間係果類豆腐潤嘅賓館/酒店房......

引用:
原帖由 Y-hk 於 2021-1-24 11:13 PM 發表

我同師兄有相同諗法:邊d行業想重開,就一定要顧客用「安心出行」以方便追蹤,執法部門會突擊檢查,如有違規就要關門

引用:
原帖由 三級警司 於 2021-1-24 08:59 PM 發表

之後就教佢地煮公仔麵,要水滾放麵.....最後可以效法南朝鮮人用鍋蓋食麵https://pic.pimg.tw/uioiu/1433181457-2659350663.jpg

https://ct.yimg.com/xd/api/res/1.2/1ocyt9rwgJQWk_0LKxf3CQ--/YXBwaWQ9eXR3YXVjdGlvbnNlcnZpY2U7Zmk9ZmlsbDtoPTU5MjtxPTg1O3JvdGF0ZT1hdXRvO3c9NTky/https://s.yimg.com/ob/image/71dfc316-4243-4c2c-ba8b-e085cc022a17.jpg
用蓋食麵其實幾好,可以洗少隻碗。