• 瀏覽: 262,375
  • 回覆: 2,842
  • 追帖: 196
多謝大叔又開新帖.👍👍👍
時間忙,以示支持!
各位師兄姐加油,保重!🙋‍♂️

回覆 引用 TOP

報到,支持大叔

2021一定要無病無痛,無風無浪

回覆 引用 TOP

支持大叔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2021-1-5 09:45 AM 發表

2020過去,因疫情所限,沒有走出過愚港境外。原本去年春節想到廣州小住一星期,平靚正的公寓也找了(沒記錯是在琶洲那邊),但因著當時疫情來勢兇兇,結果還是泡湯了,留在愚港過春節。我相信2021的春節,如無意外的話還是在愚港渡過,無得走。對大叔而言,這情況是頗習慣的,數年前在舊公司就因為搞大項目,差不多兩年沒放假沒離開過愚港,就看看這次會否有機會打破紀錄。

至於最近一次的出行,則是2019年12月下 ...
大叔好, 我對待疫苗的態度一樣, 國產疫苗可以打, 外國就免了

香港政局特色:一班賤人暗助一班癲人去煽動一班傻人出手做蠢事。賤人永遠坐在上游,唔使上身。
報到先
謝謝大叔

支持香港警察嚴正執法

祖國國運昌隆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 5-1-2021 09:45 AM 發表

2020過去,因疫情所限,沒有走出過愚港境外。原本去年春節想到廣州小住一星期,平靚正的公寓也找了(沒記錯是在琶洲那邊),但因著當時疫情來勢兇兇,結果還是泡湯了,留在愚港過春節。我相信2021的春節,如無意外的話還是在愚港渡過,無得走。對大叔而言,這情況是頗習慣的,數年前在舊公司就因為搞大項目,差不多兩年沒放假沒離開過愚港,就看看這次會否有機會打破紀錄。

至於最近一次的出行,則是2019年12月下 ...
鬼佬疫苗下下高調,又講$最好食花生睇尾蟈繼續要香幾多人,反觀呀爺,唔覺唔覺已經好多國家搵佢落單,幾千年中醫經驗同近代新法研究,有麝自然香 ,一啲都唔洗好似尾蟈佬咁吹, 比我都唔諗鬼佬化學嘢喇,留比的冇腦黃屍打最啱等佢哋肝腎殘埋都唔緊要啦!

報到先

要解決問題,應該先認清左問題的精結,然後再將佢拆解,這樣任何便很易解決

回覆 引用 TOP

報到,支持大叔!

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

支持大叔

回覆 引用 TOP

報個到先,竟然第二頁。😁

只打中國疫苗。外國嘅?死咁多人,驚驚。

黑記, 你為什麼沒有拍下"示威者"的殘暴?!

回覆 引用 TOP

支持大叔

回覆 引用 TOP

追隨大叔,我的標準動作。

回覆 引用 TOP

支持大叔!

回覆 引用 TOP

報到

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]