• 瀏覽: 944,356
  • 回覆: 7,331
  • 追帖: 143
+688
引用:
原帖由 noeru0315 於 2021-1-15 09:33 AM 發表
阿美偷咗老妖婆電腦嗰個義士被自殺, 好慘啊
調查報告身中8槍, 判定自殺
哩劑仲唔開死因庭研究吓就真係冇天理啦!

引用:
原帖由 noeru0315 於 2021-1-15 09:33 AM 發表
有卯救到部電腦

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2021-1-15 09:32 AM 發表

so sad 😢😢😢
我另一個嫁咗過去英國o既朋友, 想回流香港都唔得, 佢老公係鬼佬, 仲未想跟佢返嚟香港住, 所以佢都走唔到

引用:
原帖由 ahmei 於 2021-1-15 09:39 AM 發表

有卯救到部電腦
咁又好似唔多覺有講, 但嗰條友用半自動步槍"自殺", 滿屋血, 屍體旁邊仲有枝滿彈o既手槍,
佢唔死得詭異過嗰隻仆街死曱甴

中8槍都話自殺,真係以為所有人都係低智YC,講乜都信。

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-1-15 08:45 AM 發表
黃瓜代理人又出來講嘢啦

政府擔心刺激樓價上升拒撤辣 石禮謙指樓市已「死晒」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210109/mobile/bkn-20210109121438112-0109_00822_001.html
我完全唔覺樓價有大跌,見新聞都只係有講移民急售先有下調售價。

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-1-15 09:51 AM 發表
令人想起當年港英時代外籍督察麥樂倫被自殺事件

引用:
身中8槍既自殺?

引用:
原帖由 SKY2019 於 2021-1-15 08:45 AM 發表
黃瓜代理人又出來講嘢啦

政府擔心刺激樓價上升拒撤辣 石禮謙指樓市已「死晒」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210109/mobile/bkn-20210109121438112-0109_00822_001.html
點死法,都冇跌過。

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-1-15 10:06 AM 發表

點死法,都冇跌過。
某報已毒果化,不值一駁。

見到佢就煩。

最可恨係其實佢係大政府方式講野,覺得政府做唔到就大書特書,做到就調轉槍頭。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2021-1-15 07:16 AM 發表

政府見到你離港咁耐,佢地可以點解釋?
同埋呢種情況係咪常見??
不能因噎廢食.....
佢地點解要解釋?唔明。

居屋幾時有話永久性居民要在港通常居住先申請得?

而配屋時所有成員要在港居住呢一點,其實唔難乎合.

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2021-1-15 09:51 AM 發表
梗係睇左踩過界, 劇中人向自己心口打5槍自殺..........原來現實世界係可以打8槍

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2021-1-14 11:50 PM 發表

帶埋過去分分鐘係諗緊遺產...

又係老人, 又係華人, 好易中, 中左就死左七成
唔講遺產,過去生活費咁高,一個養咁多把口?兩個年輕嘅都可能要出去做野老人家捿孫囉,日日困係間屋做工人,自己未必有能力外出,咁嘅生活咪等死!如果係我點都唔會跟過去。

引用:
原帖由 伍皓昌 於 2021-1-15 10:42 AM 發表

梗係睇左踩過界, 劇中人向自己心口打5槍自殺..........原來現實世界係可以打8槍
出個報告嗰個都可能覺得自己on9。要說服自己出呢份報告,呢份工真係唔易做。

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-1-14 07:24 PM 發表

我住緊呢區都是黃💩甲由區議員,個位仲要是三白眼啲,佢唔係點做野,成日玩政治
前任個位是建制派,佢不知做得幾好,係做實事
是否民協的?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]