• 瀏覽: 2,491
  • 回覆: 49
美國總統特朗普被指上周六(2日)致電喬治亞州州務卿拉芬斯伯格(Brad Raffensperger)施壓,要求對方找出11,780張選票,令他反勝拜登。美國有線新

打18次奪命追魂call都冇用,輸咗啦你

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/570 ... utm_medium=referral

柒朗普就嚟玩L完.

特朗普致電喬治亞州州務卿拉芬斯伯格,要求對方找出11,780張選票,令他反勝拜登

找出」,用詞用得可圈可點。

國民支持Raffensperget企硬。

點解錄音會被公開? 這才值得關注  

終於有「真.大選舞弊證據」出來了!不是法輪功,黃屍和法輪功護法法王<敵基督陳日君>口中的假證據!

美國大選最大嘅舞弊咪就係呢樣囉

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-5 11:25 AM 發表
點解錄音會被公開? 這才值得關注  
應該係被傻侵轟咗一個鐘電話後有啲神智不清, 錯誤上載.

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-1-5 11:34 AM 發表

應該係被傻侵轟咗一個鐘電話後有啲神智不清.
呢個係其中一個可能,其他可能仲有白宮負責錄音既官員、甚至係外國黑客 ...

引用:
原帖由 年月是流水 於 2021-1-5 11:30 AM 發表
笑爆咀既所謂美國總統,黃狗既daddy 
睇連登班曱甴幫佢地男神傻侵兜,話搵票唔係造票,無問題

證據確鑿都無問題,反而成日老吹拜登有罪但又毫無證據,政治真係令人泯滅人性

賴皮侵侵仲未肯認輸

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-5 11:37 AM 發表

呢個係其中一個可能,其他可能仲有白宮負責錄音既官員、甚至係外國黑客 ...
睇呆灣D時事評論, 話係傻侵第二日就公開評擊呢個州務卿, 想整死佢, 所以佢先放段錄音出嚟自保. 唔知堅定流.

好睇過戲,輸了總統,現在又爭議會席位

仲有一日,侵侵連任總統夢就會夢碎了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]