• 瀏覽: 454
  • 回覆: 8
受到新冠疫情影響,美國候任總統拜登的就職委員會周日(3日)宣布,拜登1月20日的就職典禮將有別傳統和規模大減,屆時會舉辦

2021新冠肺炎復元年,東京奧運年!

連美國總統就職禮,都因為拜登百日維新,不再一樣!

支持香港時間121 01:00,明珠台與美國NBC同步直播!

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0104_00992_001.html

2024巴黎奧運年 中法建交60周年
中法人道主義 同抗美以新年代!
Make it Iconic. Choose France

城巴雙向分段 高質高效新年代
打擊黑社會黑暴紅小淫血饅頭!
從此氫起未來 TheFutureisH2Re
慳番D錢,讓人民吃飽更好。

特朗普可以同日搞一個就職典禮,比拜燈更盛大 

引用:
原帖由 starr 於 2021-1-5 11:49 發表
特朗普可以同日搞一個就職典禮,比拜燈更盛大 
就乜職?

台灣國的?

引用:
原帖由 2020biden53 於 2021-1-5 11:51 AM 發表

就乜職?

台灣國的?
特朗普可以宣布自己連任

引用:
原帖由 2020biden53 於 2021-1-5 08:22 AM 發表
受到新冠疫情影響,美國候任總統拜登的就職委員會周日(3日)宣布,拜登1月20日的就職典禮將有別傳統和規模大減,屆時會舉辦

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210104/photo/bkn-20210104190047798-0104_00992_001_01b.jpg?20210104190349

2021新冠肺炎復元年,東京奧運年!

連美國 ...
「2021新冠肺炎復元年,東京奧運年!」
我就建議你對中國疫苗一樣,唔好提唔好講,你唔係唔知你啲「烏鴉史」,水蛇春咁長。

美國記者唔反對嗎?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2021-1-5 11:27 AM 發表
慳番D錢,讓人民吃飽更好。
幫人民落葬就有

主題標籤 #新冠肺炎
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]