• 瀏覽: 1,137
  • 回覆: 20
【最新】消息:瑪嘉烈醫院日間中心有多名病人及醫護感染新冠病毒,政府專家顧問袁國勇將會到場視察

日間醫療中心有好多長者去覆診架, 傳起上嚟, 就不可收拾!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=20143&refer=Share

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-4 02:42 PM 發表

【最新】消息:瑪嘉烈醫院日間中心有多名病人及醫護感染新冠病毒,政府專家顧問袁國勇將會到場視察

https://dy9wh6wkphgeg.cloudfront.net/image/extra_banner.jpg?v=4

日間醫療中心有好多長者去覆診架, 傳起上嚟, 就不可收拾!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=20143&refer=Share
咁多次site visit,有邊次條廢焗腸有去?

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-4 03:11 PM 發表

咁多次site visit,有邊次條廢焗腸有去?
陳姑娘做admin已夠辛苦啦, 走走笛笛由袁教授做啦~

大鑊

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-1-4 03:25 PM 發表

大鑊
相信, “限聚令”會維持至農曆年假後;有可能既, 不如避走大陸吧!!

回覆 引用 TOP

自從俾衛健委照完肺, 港方防疫隊伍似的起心肝清零~

沒完沒了

睇怕聖誕後又要爆多鑊

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2021-1-4 03:32 PM 發表

沒完沒了

睇怕聖誕後又要爆多鑊
留意今日四點半記招, 張醫生的語氣??

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-4 03:25 PM 發表

陳姑娘做admin已夠辛苦啦, 走走笛笛由袁教授做啦~
I see 原來坐office讀稿好能辛苦,唔怪得焗腸個樣好似未老先衰咁啦,真係慘.On the other hand, 祝君早安加加埋埋啲出鏡時間仲多過焗腸好多喎,仲要死埋老公,幾精神喎

引用:
原帖由 習總囊囊 於 2021-1-4 03:35 PM 發表

I see 原來坐office讀稿好能辛苦,唔怪得焗腸個樣好似未老先衰咁啦,真係慘.On the other hand, 祝君早安加加埋埋啲出鏡時間仲多過焗腸好多喎,仲要死埋老公,幾精神喎
呢個係superwoman.

又走去睇渠呀

引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-1-4 03:47 PM 發表

又走去睇渠呀
唔止睇渠, 例如:人流、人距、搭𨋢、排氣、等藥呀.......好多野睇既~

又有群組事件,唔知幾時先會完呢個疫。

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
醫院爆好大鍋!
頂著啊!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]