• 瀏覽: 1,960
  • 回覆: 35
+3
科大生周梓樂死因研訊今(4日)踏入第25日。毒理科專家謝萬里醫生作供,指無證據顯示周中毒或者中催淚彈,其死因與藥物及毒素無關。他在庭上觀看周

其實事實已經擺在眼前,祇不過d黃蛆唔肯接受現實嗻。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/569 ... utm_medium=referral

中煙重識周圍跑又真係幾困難

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-4 01:38 PM 發表
夠膽直言咩如不跟稿演
元朗白色人後已什麼都不可信🥰
最唔可信咪你條仆街囉。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-1-4 01:38 PM 發表
夠膽直言咩如不跟稿演
以你嘅邏輯,開死因庭把撚咩

佢地嘅諗法就係呢班人全部都俾人收埋曬。

又拖長個死因研究, 擺明呃錢

律師又賺大錢鳥

又一大把摑落黃絲
坦白講,黃絲咩大話都講得出係事實

引用:
夠膽直言咩如不跟稿演
不如你講下你自己可唔可信先啦, 又衞星又開腦, 噏埋D大紀元老作料, 又trump幾百票乜乜77

浪費時間, up乜都無用, 要班仆街信先得㗎。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-1-4 01:29 PM 發表
科大生周梓樂死因研訊今(4日)踏入第25日。毒理科專家謝萬里醫生作供,指無證據顯示周中毒或者中催淚彈,其死因與藥物及毒素無關。他在庭上觀看周

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210104/422751258617581568984523.jpeg/r17WzFNvwtXTrkwdlb7sdlC9jKZq_DnghZ1R04WdUdM?v=w1280r16_9
條on仔點死,你知我知單眼佬都知,但係嗰班黃絲曱甴,要每月消費死者嚟擦存在感

嘩,依家推到去中毒

引用:
夠膽直言咩如不跟稿演
單眼女,831死人,新屋嶺雞姦性侵及陳彥琳事件,你覺得那個是真的???
關于721,點解要入元朗 撩事鬥非?人家保護家園,你們不夠打郤用文宣把自己侵略者行為變成受害者。在我眼中,只不過是兩班人打鬥罷了。不要再扮什麼受害者了。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-1-4 01:55 PM 發表

以你嘅邏輯,開死因庭把撚咩
佢答唔到

引用:
原帖由 Newpopcorn2 於 2021-1-4 02:18 PM 發表

不如你講下你自己可唔可信先啦, 又衞星又開腦, 噏埋D大紀元老作料, 又trump幾百票乜乜77
情況嚴重

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]