• 瀏覽: 991
  • 回覆: 7
之前日日話要疫苗疫苗,到有疫苗時後因為英英疫苗唔得,就有幾個黃教授出來講話疫苗唔好打著,點樣點樣無數據,之後班傻黃就響應話唔打唔打!明明班黃蓄係想搵一百個藉口整死香港,你班傻蓄信到十足十,你咪唔好打羅,你睇下你老細過唔過到年?你睇下半年後唔開關會點?日日有人欠債跳樓,我信好多黃蓄係公務員唔洗擾柴擾米,但好快會燒到你地架啦,PK

甚是,沒有打疫苗的可因潛在危害公司健康運作的理由把他辭退。
航空公司現在不給沒篩檢的人上機,是同一道理。各位企業老板爲己為港請考慮。在合理時限前還不接種,那是智力出問題,炒了也應該。

引用:
原帖由 屎提芬林 於 2021-1-4 10:15 發表
之前日日話要疫苗疫苗,到有疫苗時後因為英英疫苗唔得,就有幾個黃教授出來講話疫苗唔好打著,點樣點樣無數據,之後班傻黃就響應話唔打唔打!明明班黃蓄係想搵一百個藉口整死香港,你班傻蓄信到十足十,你咪唔好打羅,你睇下你老細過唔過到年?你睇下半年後唔開關會點?日日有人欠債跳樓,我信好多黃蓄係公務員唔洗擾柴擾米,但好快會燒到你地架啦,PK
所以我鐘意大陸嗰套玩實名制,
邊個喺網上話唔打,實名制下就冇得打(住);
邊嗰話派福利唔啱,實名制下就冇得派(住)。

包保刁民立刻收聲。

引用:
原帖由 貓男 於 2021-1-4 11:02 AM 發表

所以我鐘意大陸嗰套玩實名制,
邊個喺網上話唔打,實名制下就冇得打(住);
邊嗰話派福利唔啱,實名制下就冇得派(住)。

包保刁民立刻收聲。
呢樣又啱喎!
實名際對我無乜影響,又無嘢唔見得人,係啲黃撚麻煩啲啫!

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-1-4 10:52 AM 發表
航空公司現在不給沒篩檢的人上機,是同一道理。各位企業老板爲己為港請考慮。在合理時限前還不接種,那是智力出問題,炒了也應該。
仲要係打內地疫苗至可以留低。否則照炒。鬼知你打完英美疫苗有乜後遺症。你癱左你D野邊個做?

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-1-4 10:52 AM 發表
其實如果私人企業肯出來,9月免費檢測一早吹晒雞啦😭

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2021-1-5 12:18 AM 發表

其實如果私人企業肯出來,9月免費檢測一早吹晒雞啦😭
咪玩啦
西人從來當“藥”是一盤生意
只有中國當“ 藥” 是社會責任

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-1-4 11:09 AM 發表

呢樣又啱喎!
實名際對我無乜影響,又無嘢唔見得人,係啲黃撚麻煩啲啫!
我要求看色情網站時可以豁免實名

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]