• 瀏覽: 5,438
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
+6
台媒吹水係靠文字。
相反解放軍果邊係睇真軍備。

https://china.hket.com/article/2 ... m28T5cmNGhbr71lCAEs

附件

122_600.jpg(53.64 KB)

台媒吹水係靠文字。

x 2

中華船廠在黃埔江,上海國際時尚中心對岸。據說很快要被遷去長興島,黃金地段交返俾政府,下場與廣船一樣。

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-3 07:26 PM 發表
中華船廠在黃埔江,上海國際時尚中心對岸。據說很快要被遷去長興島,黃金地段交返俾政府,下場與廣船一樣。

地方夾窄,無遮無掩。

引用:
原帖由 6674 於 2021-1-3 07:31 PM 發表

地方夾窄,無遮無掩。

想擴建都無地方。
係時候搬。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-1-3 07:35 PM 發表

想擴建都無地方。
係時候搬。
到時上海中船全部歸邊+振華吊機,四大公司泊碼頭,吹雞快靚正

新超大浮塢

哈哈,台灣省果邊既唔知有無一半規模?

唉, 都唔知大陸幾時先肯去統一台灣, 而家又傳拖多一年

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-1-3 06:13 PM 發表
台媒吹水係靠文字。

https://china.hket.com/article/2834966?r=mcsdfb2&fbclid=IwAR3_rf-TXMTToYjExLt4bFtLjWNavRJZKzjdMoxom28T5cmNGhbr71lCAEs
我都係咁話牙再講傳聞戰艦內裏會再增設領先世界既卡拉ok機 仲有重低音環迴立體聲 呢啲先係受到軍人最歡迎嘅裝備 聽講而家已經要求 按摩椅公司贊助四手天王按摩椅 給予艦上軍人享受 我問佢哋怕未

好心台省豬就食少喲垃粹豬西喲受辱精啦!

勁呀

果然系大殺器

引用:
原帖由 門外遊艇 於 2021-1-5 04:40 PM 發表
我們中國不吹牛,不惹事,更不怕事。
台灣省靠吹牛,靠惹事,刷存在感。

鍵盤翻頁
左右