• 瀏覽: 2,086
  • 回覆: 52
咁多負面消息你話驚唔驚

熱賣及精選
引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2021-1-3 06:14 PM 發表

黃絲等緊主人指示,大妓院,CIA仲未諗到點樣抹黑
佢地已經在床下底點樣老作,唱衰中國,老美政客一生人就是做這些🤪🤪🤪

嘩,後生醫生都咁大鑊,真係好危!

好唔安全喎!

正常反應

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-1-3 05:54 PM 發表

真定假啊, 好嚴重喎, 假消息會比人告到甩庫. 
又係例牌話有過敏病史唔關疫苗事,但點解仲要打

Mexican Doctor Hospitalised After Receiving Pfizer Covid Vaccine
https://www.ndtv.com/world-news/mexican-doctor-hospitalised-after-receiving-pfizer-covid-19-vaccine-2346996

Mexican doctor hospitalized after receiving COVID-19 vaccine
https://www.reuters.com/article/health-coronavirus-mexico-vaccines-idUSKBN2970H3

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-3 05:53 PM 發表

暫時中國疫苗未見大新聞出現。
你打完就有

曱甴快D去打,死晒去最好

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-1-3 05:53 PM 發表

嘻嘻,你D仆街作下未得囉

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

輝瑞咁多壞消息,點解西方、大妓院仲未抹黑中國疫苗呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 motifrog 於 2021-1-3 08:24 PM 發表

一直在抹黑啊
紐約時報  等 香港台灣 毒媒不是 跟着 帶節奏
說中國疫苗 不透明
什麼 不公布 信息什麼的

中國疫苗全球130多個國家參與試驗
但凡任何一個國家要是出點大的副作用
早就被國際媒體 炒翻天了

就是沒有重大副作用
更沒有死亡 他們找不到 黑的 點 ,就一直說 中國疫苗不透明
根據往績,毒果一定獨家收到猛料,話好多大陸人打左會發燒、頭暈、嘔吐、非常不適等等波!

引用:
原帖由 lewark 於 2021-1-3 05:50 PM 發表

墨西哥政府上周六(2日)宣布,一名女醫生接種美國輝瑞藥廠及德國BioNTech合作研發的疫苗後30分鐘內出現癲癇、呼吸困...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210103/photo/bkn-20210103160710766-0103_00992_001_01b.jpg?20210103173224

又一單。打完三十分鐘出事。

輝端疫苗真係 ...
唔該啲媒體敬業少少!

人哋都幾百萬人接種左,........重係「有一個人點」,「有一個人點」?

大陸疫苗自己都講唔知每萬人定千人會有一個人瀨嘢啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]