• 瀏覽: 1,040
  • 回覆: 30
+6
引用:
原帖由 peter925 於 2021-1-3 03:38 PM 發表
應該係裝置自毀,大部份先進軍用嘢都有,以免被敵人破解。
🤔我覺得是加電量燒到粒CPU短路。

咁算唔算爆炸?我就覺得似冬天除衫時的靜電一樣,
拍的一聲就無了。😂

引用:
原帖由 larry64 於 2021-1-3 04:51 PM 發表

點解吾信?
信,一定要信,馮關於反中亂港既事一定要信,唔係你d同類點搞眾籌呃自己d同類既錢去供樓 炒股 溝女 養妻活兒

內文:

這套系統設有自毀裝置,如果單兵重傷但又不想被俘,啟動自毀裝置不但能維護軍人尊嚴,敵方也無法獲得這套系統的任何資訊。另一個自毀手段就是在營旅一級的指揮部內,如果指揮官在螢幕上發現單兵與其他部隊拉遠了距離,但又無法聯絡到該單兵的話,也會啟動自毀。

🤔大逃殺個圈?

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2021-1-3 05:06 PM 發表
內文:

這套系統設有自毀裝置,如果單兵重傷但又不想被俘,啟動自毀裝置不但能維護軍人尊嚴,敵方也無法獲得這套系統的任何資訊。另一個自毀手段就是在營旅一級的指揮部內,如果指揮官在螢幕上發現單兵與其他部隊拉遠了距離,但又無法聯絡到該單兵的話,也會啟動自毀。

🤔大逃殺個圈?
🤔電子版手榴彈?

唔洗用手拉圈...打開蓋按紅色自爆按鈕🔘,再會傳確認短信比遠方隊長的手提電話,電話再認定後,10秒自爆倒數就開始!😂

引用:
原帖由 larry64 於 2021-1-3 05:02 PM 發表

咁樣吾係自毀
重作啦
😂我重作了,要比隊長指揮官短信確認過才可以自爆!

上年曱甴無用呢個技術,搞到之後散到西方金主各國,做成嚴重社會污染。

係咪弱智架,咁都信🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 larry64 於 2021-1-3 03:21 PM 發表
中國與印度在邊界衝突不斷、局勢緊繃之際,傳出中國西藏軍區為士兵配備了一款所謂「新型單兵數位化作戰系統」,這套系統有一個自毀裝置,可以由士兵自己啟動,指揮官一旦發現士兵異常脫隊且聯繫不上,也可遙控啟動該裝置讓士兵「自毀」。網友驚呼:「解放軍有了戰無不勝的炮灰,不可能戰敗,若戰敗連屍首都無存」;還有人指出,只要駭客可以破解,就能直接殲滅共軍。據中媒《觀察者網》報導,這套系統在頭盔上設置了一個衛星天線, ...
呢隻💀曱甴又嚟放毒👹
舊聞新post👺
已經俾人拆穿啦🖕

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]