• 瀏覽: 6,102
  • 回覆: 97
+4
20%  入息稅
12%  National Insurance 

每月出糧唔見1/3
去啦

應立即加稅,唔好比新移民買貴哂d樓,本土優先

引用:
原帖由 kwankwan 於 2021-1-3 04:30 AM 發表
其實很大機會係個局 
去到如果種病毒 2口家半層樓冇咗
4口家就一層樓 跟住醫后遺証   
想走都唔得 因為你已經欠英國政府錢 
最後只有破產  
唔死都偷笑,醫療資源缺乏,中病毒優先處置西人

https://youtu.be/7YFuDRUiobc
英國警察熱烈歡迎

難以置信
香港啲航空公司咪有機會
係疫情下都大復甦

快D走啦

引用:
原帖由 teddychan001 於 2021-1-3 05:25 AM 發表
的確有部分黃屍(特別係可以賣樓嗰批)有經濟能力移民, 如果大家依家唔做野, 就會放生佢地! 你甘心接受

你可以用以下方法令國安更易留意佢地:
1. 確定佢係黃絲(以免被懷疑浪費警力)
2. Cap Whatsapp, Facebook 顯示佢支持/參與過黑暴/和理非示威
3. 話聽聞佢同情羅冠聰/張崑陽/許智瘋, 希望幫到佢地. (要講到可能會比錢支持)
4. 話 ...
有不同政見好正常,你呢啲係冇良知做法,人渣

吾知e+vat要幾多%?

go go go 
and don't come back 

應該非真本土人要比雙倍印花稅!誓保真本土優先!PK外人買貴哂英國樓!一定要阻止!

引用:
原帖由 kwankwan 於 2021-1-3 04:30 AM 發表
其實很大機會係個局 
去到如果種病毒 2口家半層樓冇咗
4口家就一層樓 跟住醫后遺証   
想走都唔得 因為你已經欠英國政府錢 
最後只有破產  
英國諍喺收戶照簽証錢都收到手軟,而家就好似九七前一樣,
遲啲就死死地回流返港,

以前不效忠國家嘅人要殺頭,而家班撚樣肯自己走嘅,對國家,對香港都係好事。

佢走咗之後份工會冇人做?

我唔信有咁多豬兜去。。。

引用:
原帖由 loginiphone999 於 2021-2-2 03:48 PM 發表
我唔信有咁多豬兜去。。。

引用:
原帖由 coppercoke 於 2021-1-16 08:24 AM 發表

有不同政見好正常,你呢啲係冇良知做法,人渣
里班人破壞社會,攻擊大陸。。已經系恐怖分子級數

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]