• 瀏覽: 6,165
  • 回覆: 97
+4
引用:
原帖由 wavehand 於 2021-1-3 11:11 AM 發表
走真係唔緊要,最應該係注銷身份證,冇唔定,到時又返來攞綜緩

是,走了不要回來,不要日後叫政府接回來

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-1-3 07:11 AM 發表
bno 移民可以為移民公司帶來幾多利潤
移民顧門兼做賣樓、賣車、賣保險, 一條龍服務架~

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-3 04:10 AM 發表
【明報專訊】BNO簽證今年1月31日開始接受申請,但過去半年已有大批港人以「Leave Outside The Rules」(LOTR)方式率先入境英國。有本港移民顧問形容,隨着BNO簽證推出,「BNO移民熱潮已經開始」,估計或有10%合資格港人會循此計劃移英。他透露過去半年已收到大量有關BNO簽證的查詢,加上英國豁免首置買家在當地置業繳付印花稅的限期會在3月31日屆滿,或促使部分港人趕在限期前於 ...
說好的200幻+1呢?

希望黃屍曱甴快D移民 ~

英國變種病毒在英國最殺傷慘烈時, 先老吹最多人移去英國喎, 呢D老抺記者真係老吹唔洗本

引用:
原帖由 ijkn 於 2021-1-3 11:15 AM 發表

是,走了不要回來,不要日後叫政府接回來
中國香港唔承認bno

快d去英國需要大量外賣師

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2021-1-3 11:42 AM 發表
快d去英國需要大量外賣師
仲有紮鐵師同埋水電師呢

英國疫情嚴重,黃人曱甴都無畏無懼

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-1-3 04:10 AM 發表
【明報專訊】BNO簽證今年1月31日開始接受申請,但過去半年已有大批港人以「Leave Outside The Rules」(LOTR)方式率先入境英國。有本港移民顧問形容,隨着BNO簽證推出,「BNO移民熱潮已經開始」,估計或有10%合資格港人會循此計劃移英。他透露過去半年已收到大量有關BNO簽證的查詢,加上英國豁免首置買家在當地置業繳付印花稅的限期會在3月31日屆滿,或促使部分港人趕在限期前於 ...
最好走200萬人,香港回復80年代,行路都舒服啲

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-1-3 07:05 AM 發表
冥報努力呀! 近排最落力吹就係貴報!

等緊入貨㗎!
移民顧問落重廣告

著草議員誓保帝國本土優先,非帝國出生買樓應繳重稅!土地正義!誓保家園!

英國現已正式脫歐
變種疫情又非常嚴重
揀呢個時段移民去英國
呢班人有無考慮到後遺症呢

引用:
原帖由 montejo 於 2021-1-3 11:46 發表

最好走200萬人,香港回復80年代,行路都舒服啲
其實香港有幾十萬嗱住外國謢照
嘅回流人士
如果外國揾到食
點解要返香港

買樓要bid

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]