• 瀏覽: 20,636
  • 回覆: 418
  • 追帖: 1
+15
條馬騮真柒上癮 旨定係要9點出醜...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-8 01:54 PM 發表

又亂咁作,你係咪真係唔識睇中文呀,唔係軒尼詩道,而係整段遊行路線呀。
根據資料,軒尼詩道只係長1.86公里,而且當天遊行都唔係行晒成條軒尼詩道,你識中文呀。
【原帖由 良心之光 於 2021-1-12 09:50 AM 發表 Over the past three nights in a row, you did not get online at 9 p.m. respectively.Now, tonight, [after 8 p.m.] I will try to engage w/ another cyberpal  for a rational discussion wherein each bit of post #1 hereinabove be analyzed. 】
======================================
Well, it is about time now.
First sentence in #1:
“哈哈哈,答不出自己的虛假陳述,就唯有拉黑不准質問,太沒品了。”
Can you elaborate?

港奸夠鐘又嚟狗噏!

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-11 09:15 PM 發表
@daimonster
本帖子一樓強調“地鐵載客量”理論。
持劍衛道所開的那個帖子是另一回事。
昨天我說了。你的質詢嘛,請移玉步啊!
你拉黑我,真係無所謂.

今日,德意去銀行取消與特朗普所有生意交易.

天大喜訊.

今日喜訊:
距離美國當選總統拜登宣誓就職還有9天之際,美國國務院官網突然於當地時間11日修改了美國總統特朗普、副總統彭斯的個人資料,將兩人任期結束時間均改為1月11日。對此,美國務卿蓬佩奧已下令展開內部調查。

據海外網援引美媒報道,11日早些時候,美國務院官網上特朗普的任期結束時間被改為當地時間1月11日19時49分,彭斯的任期結束時間被改為當地時間1月11日19時44分22秒。美國務院兩名外交部透露,此事系美國務院工作人員所為,目前已排除黑客攻擊可能性。

港奸睇到呢則消息唔知又會唔會出帖呢?

呢啲咪港奸話嘅維權嘅殉道者囉!

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-12 08:40 PM 發表

【原帖由 良心之光 於 2021-1-12 09:50 AM 發表 https://cdn.discuss.com.hk/t/19639d/f/800x0/https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gifOver the past three nights in a row, you did not get online at 9 p.m. r ...
昨天,你在三英戰垃圾DT.
把我拉黑.

不過.無所謂,
你能力有限,
精神上,只能loop下loop下.
來來去去,
無point無supporting.

引用:
原帖由 良心之光 於 2021-1-12 08:40 PM 發表

【原帖由 良心之光 於 2021-1-12 09:50 AM 發表 https://cdn.discuss.com.hk/t/19639d/f/800x0/https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gifOver the past three nights in a row, you did not get online at 9 p.m. r ...
又係咁, 話咩理性討論逐句分析, 原來又係文字遊戲.  

包括我自己最少有兩個網友領教過”逐點解釋”.  

改帳號發言又如何, 換湯不換藥

一步一步來。
港奸會話本帖不是討論港奸是否分身回應。
請回歸本帖一樓。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-8 09:25 PM 發表

一定係想非禮囉,不過或者啲出嚟遊行嘅人係喜歡屁股貼住人地前面咁就好難講嘅。
It is 9:30 p.m. now.
Previously you mentioned hereinabove that the total traffic capacity during that time frame was 4 million passengers.
---
Can you explain?

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-1-13 01:41 PM 發表
一步一步來。
港奸會話本帖不是討論港奸是否分身回應。
請回歸本帖一樓。
呀無良心現在不斷講埋其他嘢嚟轉移視線,再唔理我一樓嘅重點,「還是那一句,相信6月16日有200萬人遊行,就只有那些沒腦子的人而已。」
他已經唔肯回應,相信200萬嘅人,係咪就係那些沒有腦子的人,因為要回應就必然要去證實當日係真係有200萬人。
其實

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-13 10:25 PM 發表

呀無良心現在不斷講埋其他嘢嚟轉移視線,再唔理我一樓嘅重點,「還是那一句,相信6月16日有200萬人遊行,就只有那些沒腦子的人而已。」
他已經唔肯回應,相信200萬嘅人,係咪就係那些沒有腦子的人,因為要回應就必然要去證實當日係真係有200萬人。
其實
The number of 4 million passengers cited by you --- it serves to prove that on 16th june, 2019 partook in the procession.
Can you refute this?

港奸又準時打卡。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]