• 瀏覽: 20,622
  • 回覆: 418
  • 追帖: 1
+15
哈哈哈,答不出自己的虛假陳述,就唯有拉黑不准質問,太沒品了。
還是那一句,相信6月16日有200萬人遊行,就只有那些沒腦子的人而已。
民陣話當天有200萬人出來參與遊行,但200萬人怎樣可以在幾個小時內可以進入維園附近區域呢?
連港鐵都無法在幾個小時內可以運載得到如此數量,莫非啲人係飛入去的?
其實只要計算一下主要遊行那一段軒尼斯道的管道流量,亦一樣可以知道200萬人是無法實現的。
不過,有個儍瓜竟然都相信200萬人遊行這個大話,呢種人真係無乜腦。

你唔係今日先同呢位港奸交手呀!

一味話維權!
維啲咩權?
仲吹到200萬。
傻嘅先信。

果皮儍佬系青山偷走出來嫁。咪陪佢癲啦!

引用:
原帖由 mart1212 於 2021-1-2 09:09 PM 發表
一味話維權!
維啲咩權?
仲吹到200萬。
傻嘅先信。
維他的「雙標權」

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-2 08:48 PM 發表
哈哈哈,答不出自己的虛假陳述,就唯有拉黑不准質問,太沒品了。
還是那一句,相信6月16日有200萬人遊行,就只有那些沒腦子的人而已。
民陣話當天有200萬人出來參與遊行,但200萬人怎樣可以在幾個小時內可以進入維園附近區域呢?
連港鐵都無法在幾個小時內可以運載得到如此數量,莫非啲人係飛入去的?
其實只要計算一下主要遊行那一段軒尼斯道的管道流量,亦一樣可以知道200萬人是無法實現的。
不過 ...
把你拉黑是証明你思想正常。放心,姣婆係守唔到寡嘅,解黑是早晚的事。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2021-1-2 09:45 PM 發表

把你拉黑是証明你思想正常。放心,姣婆係守唔到寡嘅,解黑是早晚的事。
呢條友根本每次出嘅帖都係想俾啲陷阱人踩,你正常咁回答佢就會中佢計。
就好似"狂人甲"咁,回咗佢就俾佢話係曲線認同那些示威者上街是為了維權。
你話啦,咁點同佢理性討論呀。

附件

diss.jpg(16.1 KB)

所以,要回佢嘅帖,一定要首先睇下佢係咪已經預設咗某啲根本係佢自己認為正確嘅嘢。我見得多佢出埋呢種帖了,亦因為咁佢最常講嘅就係話佢個帖嘅主題係乜乜乜,叫你唔好離題咁囉。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-2 10:51 PM 發表

呢條友根本每次出嘅帖都係想俾啲陷阱人踩,你正常咁回答佢就會中佢計。
就好似"狂人甲"咁,回咗佢就俾佢話係曲線認同那些示威者上街是為了維權。
你話啦,咁點同佢理性討論呀。
會堅持用這種另類方法與人溝通,我認為要不性格偏執,要不是故意的。偏執的性格改不了,故意的阱陷勿上當。
我給自己的告戒是寫太多給他回覆不劃算,打遊擊放二槍過手癮便好,勿戀戰。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-2 10:54 PM 發表
所以,要回佢嘅帖,一定要首先睇下佢係咪已經預設咗某啲根本係佢自己認為正確嘅嘢。我見得多佢出埋呢種帖了,亦因為咁佢最常講嘅就係話佢個帖嘅主題係乜乜乜,叫你唔好離題咁囉。
師兄今日至同佢打交道?
早就知佢玩野
佢開主題
一來一往,佢後來會要求回答都唔關主題事
佢鐘意跳躍式拋出問題
你回佢A,佢唔滿意又要你回到幾多樓
東拉西扯,九唔搭八
我早就放棄唔同佢玩
而且最頂唔順,佢成日以為自己贏晒
動不動就話俾你三次機會,然後又話罰你面壁
當到自己好似好巴閉咁

根本信果d人都係俾政治腦充血搞到正常智力都無埋

成個港島都係話大約130萬人口左右,炮台山去到金鐘果幾條馬路可以塞得落香港近3分1人口,都有唔小人話係可以做到,咁香港就唔會有房屋居住問題啦 

就連d西人媒體都有計過數,都係話大約廿幾萬人左右,真係比盡你咪最多3,40萬人,信有200萬果d人智力同動物差唔多

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-1-2 10:54 PM 發表
首先你唔需要理會港奸嘅標題。
基本佢講嘅同主題無咩關係,佢只會一直帶你遊花園,

曲線認同係港奸嘅慣技,跟住拉黑,扮到有人認同。

其實唔使係佢貼度回佢。
師兄依家做法最正確。
佢開一個貼,就用佢個題目開另一條貼。笑下佢啲謬誤思維同邏輯。好快佢個貼就會沉底

引用:
原帖由 神經箭 於 2021-1-2 09:31 PM 發表
果皮儍佬系青山偷走出來嫁。咪陪佢癲啦!
去年年中,中區警區指揮官謝名揚表示,維園整體可容納10萬人左右,

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]