• 瀏覽: 12,991
  • 回覆: 69
+8
要溫人舉報特朗普派對畀蘋果報道。

特朗普正在他的佛羅里達高爾夫度假勝地馬拉戈舉辦一個除夕晚會。參加這個迷人派對的每位受邀客人必須購買一張1,000美元,500人出席同歡,攬頭攬頸,啲嘉賓影好多相上IG,玩到好開心咁。

中國又有大把派對慶祝新年。世界同樂。大家過年放鬆下啦!

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-1-1 09:25 AM 發表
你屋企有12個人聚會, 係唔係都違法呀?
你屋企食飯乜價錢?

引用:
原帖由 sam0010 於 2021-1-1 09:38 AM 發表
肥佬黎一放出黎唔止12人聚會啦,毒果又唔講下
係邊呀?

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2021-1-2 01:56 PM 發表
fake news

老美狗主指証做假新聞,
走狗毒果唔敢唔認...
(你話以前毒果幾L多假新聞)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201030/bkn-20201030141117978-1030_00822_001.html

黎智英承認Mark Simon出手 參與撰寫拜登兒子 ...
嗡乜?

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-1-4 12:39 AM 發表

嗡乜?
唔識字?

提示: 違規內容已被屏蔽
睇小說都睇得咁認真
就算佢有人證物證我都當佢廢up
都係作返咸故啱佢class

引用:
原帖由 TGator 於 2021-1-1 09:22 AM 發表
今年10月剛獲頒授銅紫荊星章的藝人陳百祥,被《壹週刊》踢爆涉違反限聚令,在平安夜當晚偕同老婆黃杏秀及親友共12人,到西貢鹽田梓餐廳「小島大廚」食私房菜,還公然坐在露天位置圍埋一枱,視限聚令如無物,據悉該食肆也明顯違反晚市停業令,警方表示沒有報案紀錄,不予跟進。 而記者在網上翻...

https://hk.appledaily.com/resizer/e0tzNCLu1rguKaWhPSoRsDK_NG8=/1600x900/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/YG5VEP44HRDRXJUCBQJ47H2FVY.jpg
只要指下自己個鼻話係忠實藍屎有呀爺照,有哂證據公然犯法黑警都可以話睇唔到唔會跟進,呢度就係現今香港真實面

毒果是否已被法輪功/大紀元收購咗呀?

引用:
原帖由 今天泛黃的神 於 2021-1-4 12:58 發表
毒果是否已被法輪功/大紀元收購咗呀?
根本都係侵侵支持的反中淫媒!

所以,極力支持120,拜登上場,消滅大妓院 + 壹淫媒!

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2021-1-1 11:54 AM 發表

仲有大妓院/化膿西

引用:
原帖由 TGator 於 2021-1-1 09:34 AM 發表

你係屋企食飯有餐牌
嘩!好惡呀你!
屋企有餐牌唔得咩?

引用:
原帖由 TGator 於 2021-1-1 09:22 AM 發表
今年10月剛獲頒授銅紫荊星章的藝人陳百祥,被《壹週刊》踢爆涉違反限聚令,在平安夜當晚偕同老婆黃杏秀及親友共12人,到西貢鹽田梓餐廳「小島大廚」食私房菜,還公然坐在露天位置圍埋一枱,視限聚令如無物,據悉該食肆也明顯違反晚市停業令,警方表示沒有報案紀錄,不予跟進。 而記者在網上翻...

https://hk.appledaily.com/resizer/e0tzNCLu1rguKaWhPSoRsDK_NG8=/1600x900/filters:quality(100)/cloudfront-ap-northeast-1.images.arcpublishing.com/appledaily/YG5VEP44HRDRXJUCBQJ47H2FVY.jpg
曱甴?

原來蘋果日報有特權,一張圖再張主角貼上,就可以做新聞。不要問,自要信。
壹週刊踢爆????一張當晚飯聚相都冇???

毒果新聞