• 瀏覽: 43,543
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+5
信中國疫苗,就仆街了🤫🤫🤫

引用:
原帖由 活力小子 於 2021-1-1 01:40 AM 發表
衷心好希望大陸疫苗可以救到人,畢竟武漢肺炎搞到全世界死咁多人,唔自己搞番掂個爛癱子點抬起頭面對其他國家嘅人
衷心希望你新的一年裏改變你自己的心態,不要認賊作父,不要唱衰你的宗主國,認清方向才會有錢途。

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-31 09:32 PM 發表
中國疫苗有望大規模接種。中國原上海疾控中心免疫規劃科疫苗醫師陶黎納12月20日透露,中國首批新冠疫苗預計接種5,000萬人次,首針將於明年1月15日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418919243099148288170823.jpeg/i-rFnk1yUHxsv7ZJVIpQwpHZ_fA7Zgz9O5emhDuXpoQ

...
乜撚野都要講清楚,要交代,要透明度。你食碗魚蛋粉都要人地解釋粒魚蛋點製造?😅

引用:
原帖由 yat69 於 2021-1-1 07:32 AM 發表

班死暴徒曱甴,廢黃人咁唔中意大陸,
唔好打中國疫,唔好食大陸嘢,唔好飲東江水,唔好淘寶,唔好住喺香港,去美國啦,睇佢收唔收留你丫,香港係中國既
係呀,早幾日係另一討論區,有條on9仔話永世唔用支付寶,華為。我問佢包唔包括東江水,佢即刻收晒聲😅😂🤣

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-31 09:32 PM 發表
中國疫苗有望大規模接種。中國原上海疾控中心免疫規劃科疫苗醫師陶黎納12月20日透露,中國首批新冠疫苗預計接種5,000萬人次,首針將於明年1月15日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418919243099148288170823.jpeg/i-rFnk1yUHxsv7ZJVIpQwpHZ_fA7Zgz9O5emhDuXpoQ

...
今次國藥係正式獲批註冊上市,唔係緊急使用,證明可靠性和可信度很高。

引用:
原帖由 384 於 2021-1-1 08:35 AM 發表

係呀,早幾日係另一討論區,有條on9仔話永世唔用支付寶,華為。我問佢包唔包括東江水,佢即刻收晒聲😅😂🤣
哈哈哈
師兄好波

黃人可以去打美國疫苗,無人阻你。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-1 12:44 AM 發表
識打梗係打輝瑞
想死要打輝瑞

睇新聞都知中國控疫緊張,只係發現確診,係成個社區封鎖,進入戰士狀態。仲要個健康碼係一定有用GPS,的士司機都話唔敢停太耐,驚健康碼轉色都做檢測。根本中國對防疫非常緊張,所以睇返西方國家防疫措施,咁大對比。我都信中國疫苗多過外國

學中文先囉,否則講你都唔識啦。

實際只有大陸疫苗完成第三期大規模臨床測試,美國嘅唔係跳過測試就係冇做大規模測試,而且嗰啲新技術冇成功基礎,有咩副作用都未知

引用:
原帖由 sowina 於 2021-1-1 05:43 AM 發表

其實冇得呃,大把人有親戚朋友喺大陸,一通訊就知有冇出事,依家唔同以前年代, 唔係靠睇報紙先知大陸情況。中國控制疫情控制得好係事實,咁大個國家都攪得掂其實不得不服中國。

好能攪笑,美國攪到一獲粥但班黃屍死都唔會鬧美國政府,好能得意,佢哋會講美國政府無能為力都正常。但如果倒轉中國控制唔到的話,佢哋就會好興奮咁狂踩中國。成班黃屍真係狗嚟。
佢地只會話大陸害美國

美國護士接種輝瑞疫苗後直接暈倒

引用:

...
黃畜曱甴的思維

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]