• 瀏覽: 43,540
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 莊仔 於 2021-1-1 12:53 AM 發表
咪由佢地抹黑, 反正全球短期內為壓抑疫情,兩類疫苗都會係唔同國家接種,老實疫苗咁重要既事我唔信中或美或德等等會拎疫苗黎開玩笑,有大事故肯定遮唔到。
好似疫情咁, 台灣講到2百幾日本土零但要帶口罩,但中國復工復學好多社區唔洗帶口罩但都有黃人仲要話中國到而家都隱瞞疫情咁唔用腦都無辦法
福建11月鬥茶 啲人聚集又唔帶口罩
你都唔見大規模爆發
當然黃絲又會話大陸隱瞞

引用:
原帖由 活力小子 於 2021-1-1 01:40 AM 發表
衷心好希望大陸疫苗可以救到人,畢竟武漢肺炎搞到全世界死咁多人,唔自己搞番掂個爛癱子點抬起頭面對其他國家嘅人
你咪係度借題發揮,自己眼盲,心盲就快d 了斷啦,德,美都有醫學說早在意大利,美國出現啦,黃屍狗講真心,慳啦啦你,屎忽鬼

所以話香港啲報紙真係垃圾!西方疫苗有問題唔講,一點都不持平!

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-31 09:32 PM 發表
中國疫苗有望大規模接種。中國原上海疾控中心免疫規劃科疫苗醫師陶黎納12月20日透露,中國首批新冠疫苗預計接種5,000萬人次,首針將於明年1月15日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418919243099148288170823.jpeg/i-rFnk1yUHxsv7ZJVIpQwpHZ_fA7Zgz9O5emhDuXpoQ

...
外國鬼想爭市場,個市幾大,全世界,為利益唔踩你,驚中國賺到錢

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-1-1 02:19 AM 發表
打輝瑞,為未來醫學作出貢獻,多謝!多謝!
打輝睡,打到歪口歪面為未來整容醫學作出貢獻!多謝,多謝!

有得打 我肯定打📣

引用:
原帖由 活力小子 於 2021-1-1 01:40 AM 發表
衷心好希望大陸疫苗可以救到人,畢竟武漢肺炎搞到全世界死咁多人,唔自己搞番掂個爛癱子點抬起頭面對其他國家嘅人
美國肺炎死好多人

引用:
原帖由 無諗聊聊 於 2021-1-1 01:43 AM 發表
其實中國為應付國際,國外第三期臨床測試已有足夠數據
但世人係都要斟酌番中國在第三期未有數據前批出國內緊急應用情況,查實俄羅斯最先未做第三期直接批准大規模接種,不過,中國國內數據可能太靚,公佈咗西方更加質疑
中國疫情一早已經清零好幾個月,國內冇疫症所以不適合做臨床測試,要到國外疫情嚴重地區做臨床測試,你如巴西丶印尼丶中東等。

西方疫苗又有幾清楚。咪一樣緊急批核

中國疫苗可能最可靠!觀察多一個月看看

如果系喺美國噉得資本家,絕對會有人嚟賺錢,比如話特朗普嘅同女婿

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-1 12:44 AM 發表
識打梗係打輝瑞
Really?

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-12-31 09:32 PM 發表
中國疫苗有望大規模接種。中國原上海疾控中心免疫規劃科疫苗醫師陶黎納12月20日透露,中國首批新冠疫苗預計接種5,000萬人次,首針將於明年1月15日

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201224/418919243099148288170823.jpeg/i-rFnk1yUHxsv7ZJVIpQwpHZ_fA7Zgz9O5emhDuXpoQ

...
黃屍可以打
”啞屍利康"、
"跛睡”,
唔系會冇左
DNA架!

安樂死唔知打邊隻好
A. 尾國就歪咀
B. 蠅國就變種

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-1-1 12:56 AM 發表
個啲質疑成日得把口講.

事實係大把國家爭住買.
質疑聲係講比別人聽

叫別人唔好買,自己當然搶貨,多隻鬼爭貨,自己好難買到安全的中國疫苗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]