• 瀏覽: 43,577
  • 回覆: 246
  • 追帖: 1
+5
絕對打美國疫苗。。

同口罩一樣有質疑就唔好買

你班柒頭都ON撚鳩, 國產疫苗的配方當然係唔透明公開喇, 如果公開咗, 印度三哥一定照抄出仿製疫苗, 三哥抄嘢只係抄九成, 佢隻疫苗分分鐘打死人, 到時又入中國數.

引用:
原帖由 活力小子 於 2021-1-1 01:40 AM 發表
衷心好希望大陸疫苗可以救到人,畢竟武漢肺炎搞到全世界死咁多人,唔自己搞番掂個爛癱子點抬起頭面對其他國家嘅人
https://www.dotdotnews.com/a/202 ... b0775d7fd2fcc5.html

https://inews.hket.com/article/2 ...  較中國通報疫情早?mtc=20023

我最配服d仆街黃屍 曱甴自己呃自己呢個功能,不利自己消息永遠當唔知或睇唔到(勿對號入座)

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2021-1-1 01:07 AM 發表

呢一個可能關文化的問題。

人哋可能傾向「不自由 毋寧死」所以總有人唔理封城。
正如人哋都未必理解到包括大陸人在內的亞洲人,
會有「兵敗自殺」呢一種「人死留名豹死留皮」的重名譽輕生命的做法。
罰重d,就怕死啦,而家咪一樣要封...
同d 5大xx, bno去英國一樣,講就凶狠,做就碌L..

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-1-1 02:30 AM 發表
你班柒頭都ON撚鳩, 國產疫苗的配方當然係唔透明公開喇, 如果公開咗, 印度三哥一定照抄出仿製疫苗, 三哥抄嘢只係抄九成, 佢隻疫苗分分鐘打死人, 到時又入中國數.  
應該學黃容咁張祕級內容整到一d真一d假跌d仆街國家

又要買又要驚

又要質疑又要爭住買

白癡 毒記毒媒
中國疫苗一直很透明
是你自己智障  雞蛋挑骨頭

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-1 12:44 AM 發表
識打梗係打輝瑞
放心,絕對絕對唔會同你爭。放心去吧!

引用:
原帖由 活力小子 於 2021-1-1 01:40 AM 發表
衷心好希望大陸疫苗可以救到人,畢竟武漢肺炎搞到全世界死咁多人,唔自己搞番掂個爛癱子點抬起頭面對其他國家嘅人
美國肺炎 與 英國變異病毒 害死了他們自己

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2021-1-1 02:19 AM 發表
打輝瑞,為未來醫學作出貢獻,多謝!多謝!
輝瑞 已知的
美國 以色列 等死亡的都 快10例了吧

恐怖疫苗

還不算 不致死 的其他 重大副作用的

引用:
原帖由 songsong17 於 2021-1-1 01:05 AM 發表

佢地好似班入面D小學雞..., 見到有個以前成績唔好既學生突飛猛進, 就以為呢個學生有野整古做怪...
花時間理人不如自己努力做好自己啦...
😁😁呢個比喻非常好,簡而凊。。

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-1-1 12:44 AM 發表
識打梗係打輝瑞
咪係,反正樣衰到爆,有咩所謂

嫌D屎臭,但又爭住食

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]