• 瀏覽: 16,564
  • 回覆: 5
引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-12-31 08:18 PM 發表

早前的中俄聯合作戰飛行,老美的自門狗,泡菜日倭吠都無一聲,歐盟又準備用中國簽約。睇嚟科登唔似傻侵,打狗傷拳
美國求和啦可以做番朋友仔,讀個書仔啦

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-12-31 08:18 PM 發表

早前的中俄聯合作戰飛行,老美的自門狗,泡菜日倭吠都無一聲,歐盟又準備用中國簽約。睇嚟科登唔似傻侵,打狗傷拳
唔好3分顏色上大紅呀,美國始終係戰爭機器黎,中國人一想欺壓人就會被人圍嫁啦,小心小心,見好就收

引用:
原帖由 chan198999 於 2021-1-6 03:02 PM 發表

好簡單問題你會唔會和準備插你兩刀既人做朋友?還要是把武士刀,必然命危。

這個就是美國現在面對的現實。
唔玩美元霸權,除非大家轉玩新MODE係共嬴,呢個系統要好精心設計先得,但舊精英勢力無咩可以能想同中國平起平坐

引用:
原帖由 chan198999 於 2021-1-6 06:25 PM 發表

這些勢力不會罷休,因為輸了就會身敗名裂。
人們一般以為去到光明會共濟會就是盡頭,世界權力頂峰,但追溯歷史發現他們是假猶太人,可薩帝國分裂出來的,所以我們就算是中國人也不能無視西方世界的權力傳承,他們的江山其實也是有血有汗,用各陰謀陽謀打出來的所以他們才不會願意跟中國平分天下,此戰是無可避免的

引用:
原帖由 chan198999 於 2021-1-6 06:25 PM 發表

這些勢力不會罷休,因為輸了就會身敗名裂。
那 撒 但 一 會 的 , 自 稱 是 猶 太 人 , 其 實 不 是 猶 太 人 , 乃 是 說 謊 話 的 , 我 要 使 他 們 來 , 在 你 腳 前 下 拜 , 也 使 他 們 知 道 我 是 已 經 愛 你 了 。

西方叫他們做可薩黑手黨,但可薩騎兵和可薩帝國也的確曾在歷史中很強大地存在

引用:
原帖由 chan198999 於 2021-1-6 06:38 PM 發表

所以你無個人見解?
香討一般人無研究開陰謀,秘密社團,全球主義者... 佢地唔會明我地講咩建議你唔好高估呢到D羊群

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]