• 瀏覽: 1,374
  • 回覆: 24
+3
日本東京都單日新增的新型肺炎確診患者首次突破一千人,有超過1300人染病。 東京都知事小池百合子在臨時召開的記者會表示,第三波疫情的規模前所未有,呼籲民眾以生命為優先,在除夕和新年假期留在家中,不要舉行年終聚會和新年慶祝活動。

日本仔續創新高

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1568017-20201231.htm

香港政府須考慮全面封關。

發覺同英美友好果班國家,全部都系唔多店,爆完又爆。又變種,又死得人多。個個都前十名

垃圾國家

東京奧運攪唔攪得成都係問題

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-12-31 05:39 PM 發表

因為中國故意將中國武漢肺炎病毒散播到與中國敵對的國家,用生物武器屠殺敵對國家國民
你睇下呢頭美國輝瑞出疫苗,轉個頭中國就啟動Plan B傳播中國武漢肺炎變種病毒就知啦
中國有咁勁,就唔使你地日日話支爆。又話凍死人啦。。不如話,歐美既人經濟行先。乜都唔封,又管唔住班市民。口罩都唔帶個

8+26

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-12-31 04:32 PM 發表
發覺同英美友好果班國家,全部都系唔多店,爆完又爆。又變種,又死得人多。個個都前十名

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-12-31 05:39 PM 發表

因為中國故意將中國武漢肺炎病毒散播到與中國敵對的國家,用生物武器屠殺敵對國家國民
你睇下呢頭美國輝瑞出疫苗,轉個頭中國就啟動Plan B傳播中國武漢肺炎變種病毒就知啦
世界歷史將會濃墨重彩的描繪2020年。
世界霸權美帝,在得克利科堡研制生物肺炎病毒,並向挑戰者播毒,結果惡人有惡報,病毒傳回美國,造成全世界大流行,美國尤其嚴重,數千萬人感染,百萬人喪生,美帝霸權從此崩潰。

港人又話封左關乜都唔做都掂既?

原來老點

嬰尾肺炎,害死全球。

引用:

衰左就衰左,賴咩
不過我喜歡見到失敗者賴底硬,證明你衰左,心涼
你講尼點,好聽過你贊大陸,哈哈哈
無可奈何花落去的感覺,爽

東京奧運會可收皮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]