• 瀏覽: 2,327
  • 回覆: 41
+2
【Now新聞台】兩名移交返港的港人下午獲安排在天水圍警署跟家人、律師見面,十二港人關注組指,二人神情緊張,拒絕談及鹽田看守所的情況,而案中其他港人的家屬下午獲入境處告知,難以協助他們到內地探監。

12港人關注組
想屈啲咩咪講囉~
又唔係未試過

新聞來源連結:

https://news.now.com/home/local/ ... 502&refer=Share

曱甴1上法庭就話自閉有精神病...........家下呆滯差不多啦

奸邪妖獸不是聲稱︰「一國兩制,香港、中國大陸,河水、井水兩不相犯」麼?何解奸邪妖獸侵犯中國大陸法制就無問題,大陸侵犯香港法制卻諸多說話呢?

又要求免檢疫,如何協助呀!日日鳩叫特殊待遇,就好似黃黑L一樣,犯法就話違法達義,想免責。

入境處唔畀你哋上大陸咩?
點解要入境處幫忙?

外遊完依依不捨,返黎又要朝九晚午,個人都呆滯係好正常

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-31 08:35 AM 發表
曱甴1上法庭就話自閉有精神病...........家下呆滯差不多啦
喺香港就撒野扮死狗扮精神病扮可憐我老豆死老母,去到大陸遇到公平公正個審訊,個個都如實交代認罪,好乖認罪。
清清楚楚大陸司法比起香港要高幾皮。而且大陸判刑合情合理,唔似香港判刑過輕毫無阻嚇作用。

呢個環境, 更係搵美國領使啦<3 佢地甘鍾意指3道4, 搞中國內政, 難得又有機會插中國, 一定唔托手肘

引用:
原帖由 Mantai221 於 2020-12-31 08:33 AM 發表
【Now新聞台】兩名移交返港的港人下午獲安排在天水圍警署跟家人、律師見面,十二港人關注組指,二人神情緊張,拒絕談及鹽田看守所的情況,而案中其他港人的家屬下午獲入境處告知,難以協助他們到內地探監。

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/12-MEET-201230-23.jpg

12港人關注組
想屈啲咩咪講囉~
又 ...
如果家屬真喺想探望摯親(探監),就唔應該假手於人,親身直接返國內走訪有關部門查詢了解 !

乜有話唔比探監咩?你隔離21日先啦!

邊度監獄服刑都未知,話唔定係廣東以外省份監獄。。。送晒去大西北,烏魯木齊,哈!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-12-31 08:35 AM 發表
諗起返港可能又會被覊押;跟住又要面對漫長審訊及加控;再跟住可能入罪又唔知要坐幾耐,係人都神情呆滯,無心情啦!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2020-12-31 09:13 AM 發表

諗起返港可能又會被覊押;跟住又要面對漫長審訊及加控;再跟住可能入罪又唔知要坐幾耐,係人都神情呆滯,無心情啦!
見到班手足反到有糧支, 重入黎貓哭老鼠呆能左掛

引用:
原帖由 Mantai221 於 31-12-2020 08:33 發表

https://images-news.now.com/newsimage/NewsImage/12-MEET-201230-23.jpg

12港人關注組
想屈啲咩咪講囉~
又 ...
自己唔識路去探咩?

見到你豬籠入水,又肥又白淨左....自已大陸坐完,再返香港坐
屌你...唔撚呆滯就假

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]